Beoordelingen Fysiotherapie Alkmaar


Hoe wij worden beoordeeld:

Wij krijgen op Zorgkaart Nederland een 9.2 uit meer dan 700 waarderingen!


"Na de vaststelling van een neuroloog en orthopedist dat ik een proximale parese had in beide benen, werd ik verwezen. Alleen intensieve fysiotherapie zou nog lichte verbetering kunnen brengen. De therapeut heeft zelf contact gezocht met de specialisten over de intensieve behandeling. De zorginstelling verleende volledige medewerking. De intensieve massage is nog steeds nodig, maar na 5 maanden zie ik duidelijk verbetering."


"Kwam voor ernstige rugklachten bij de fysiotherapeut Frank terecht. Hij heeft mij zeer goed geholpen met diverse behandelingen en oefeningen en adviezen. Luistert zeer goed is erg bekwaam en buiten dat een prettig mens om mee samen te werken. Was na 6 weken geheel klachtenvrij. Hartelijk dank Frank!"


"Goede behandelingen en duidelijke informatie. Ik ben zeer tevreden. Eindelijk een fysiotherapeut met de juiste diagnose. Hierdoor ben ik snel van mijn rugklachten afgeraakt."


"Ter voorbereiding op een knieoperatie ben ik in februari bij Yorbody Alkmaar gekomen. Na mijn operatie ben ik in mei weer onder behandeling gekomen. Ben nu nog in behandeling wegens vocht in mijn knie. Therapie bevalt prima en uitstekend. Twee prima therapeuten die naar je luisteren en het behandelplan met je bespreken. Ben zeer tevreden."

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.