Beoordelingen Fysiotherapie Amsterdam West


Hoe wij worden beoordeeld:

Wij krijgen op Zorgkaart Nederland een 9.2 uit meer dan 104 waarderingen in 2019!


"Er is echt gezocht naar de bron van mijn fysieke klachten en daar is een goed en effectief bestrijdingsplan voor opgesteld. Geen symptoom bestrijdingstraject maar ECHT een traject om mijn klachten definitief te laten verdwijnen. Ben zeer tevreden over de begeleiding"


"Yusuf is een hele professionele, gezellige fysiotherapeut. Hij weet goed wat hij doet en blijft mij keer op keer verassen met zijn behandelingen. Mijn nek en schouderklachten zijn grotendeels (in een hele korte tijd) verholpen. Ik ben dik tevreden, super bedankt!! Ik raad Yorbody zeker aan. Keep up the good work."


"Hele fijne fysio in de basic-fit. Ik had rugklachten door een heftige val en na een paar behandelingen was het opgelost. Ik heb ook goede tips en oefeningen meegekregen waar ik nog steeds profijt van heb. De therapeut was erg aardig en ik kon makkelijk met hem praten, geen geforceerde gesprekken over koetjes en kalfjes."


"Na ontzettend veel last te hebben van mijn nek en rug ben ik een paar keer langs geweest bij de fysio’s bij Yorbody. Behalve dat ik geen last meer had na mijn afspraken kreeg ik ook tips om hetgeen wat de last veroorzaakte aan te pakken en te voorkomen dat het nogmaals gebeurd. We zijn al een paar maanden verder en heb nergens meer last van. Aanrader!"


"Al een lange tijd patiënt bij Mo. Hiervoor meerdere fysio’s gehad waar het nooit echt klikte en ik altijd het idee had dat de behandelingen meer om het geld gingen dan om mijn herstel. Gelukkig hier altijd een goede sfeer en prettige omgeving. Het medische advies wat ik krijg is naar mijn idee altijd het beste voor mij al betekent dit bv een aantal maanden geen behandelingen. Behandelingen zijn gericht op problemen oplossen niet symptomen verminderen wat heel belangrijk is. Al met al raad ik iedereen die PT of Fysiotherapie nodig heeft deze praktijk aan, voelt bijna net familie!"

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.