YorBody Fysiotherapie Amsterdam Zuid-Oost

Ben je opzoek naar een goede fysiotherapeut in Amsterdam Zuid-Oost? Kom dan langs bij onze praktijk aan de Johan Cruijffboulevard 55-57 bij het stadion de Arena! Wij zijn 6 dagen per week geopend! Wij helpen je graag.

  • Snel plek, geen wachttijden

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Geen verwijzing nodig

  • 6 dagen per week geopend

Petra Gieling

Petra Gieling

Fysiotherapeut

Ik ben Petra Gieling, fysiotherapeut op de Yorbody locatie Fit For Free Amsterdam Arena. Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als fysiotherapeut. Naast Algemeen fysiotherapeut, ben ik ook Mc Kenzie therapeut. Mc kenzietherapie is voor inklemmingsklachten aan uw rug en/of nek. Samen werken we aan een oplossing voor uw klachten. Mijn visie als fysiotherapeut is dat de patient centraal staat in het behandelplan. Alle behandelplannen zijn individueel op maat gemaakt. Het leukste aspect aan mijn vak als fysiotherapeut is het omgaan met mensen. Om samen met de patient tot een oplossing te komen voor hun klachten / blessures.


+31 (0)6 - 3365 3169 Route
YorBody Fysiotherapie Amsterdam Zuid-Oost

Anand Villarreal

Fysiotherapeut

Mijn naam is Anand Villarreal en ik sta klaar om jou te helpen met gezond bewegen. Als fysiotherapeut sta ik altijd klaar om mijn cliënten te helpen in het bewust worden van hun houding. Ik hou van nieuwe uitdagingen, ben enthousiast, creatief, betrouwbaar, verantwoordelijk, flexibel, geduldig en sta altijd klaar om mijn kennis te verbreden. Ik ben iemand die prioriteit stelt aan kwaliteit bieden in mijn handelen en begeleiding aan jou. Ik ben assertief, werk klantgericht en proactief op zoek naar uitdagingen om steeds betere zorg te kunnen bieden. Zo zorgen we er samen voor om het gewenste resultaat te behalen!


+31 (0)6 - 3365 3169 Route

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.