Beoordelingen Rotterdam Kralingen

Hoe wij worden beoordeeld

Wij zijn trots op onze beoordelingen

Hoe wij worden beoordeeld

Wij zijn trots op onze beoordelingen


Ik ben met nekklachten bij Myron gekomen, hij heeft me erg goed geholpen en kijkt met een andere kijk naar je klachten. Myron is erg betrokken en vriendelijk. Goeie individuele en persoonlijke aandacht en beoordeeld elke klacht serieus en doordacht. Ik raad deze fysio zeer aan.


Good experience, Nicola Lopedota is a very professional and skilled fysiotherapist


Good experience with Nicola for my knee rehabilitation!


Nicola is a great guy, he helped me after my knee injury for around three months. He’s very professional and always likes to keep track on how the patient is feeling week by week. Besides, he always makes sure that you understand clearly why you’re doing this or that exercise, so you always know in which stage of the treatment you’re at. Thank you!


Ik ben met nekklachten bij Myron gekomen, hij heeft me erg goed geholpen en kijkt met een andere kijk naar je klachten. Myron is erg betrokken en vriendelijk. Goeie individuele en persoonlijke aandacht en beoordeeld elke klacht serieus en doordacht. Ik raad deze fysio zeer aan.


Bij Myron terecht gekomen met onderrug klachten bij sporten af en toe. Ik surf veel en had hier al een tijdje soms ineens last van dus wilde nu het probleem goed bij de oorzaak aanpakken en vanaf daar weer kracht opbouwen. Zo gezegd zo gedaan; we begonnen simpel en binnen een paar weken weer voldoende opgebouwd om weer (nu goed) te gaan deadliften etc en de boel flink aan te sterken. Trainen voor de volgende trip!! Top fysio!!


Na een stressvolle periode ben ik begin dit jaar met nek- en schouderklachten bij Myron terecht gekomen. Hij heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en naar de oorzaken gekeken van het probleem, aldus een holistische aanpak. Zo heeft hij mij aangeraden om te gaan sporten, omdat ik anders binnen de kortste tijd weer vast zou gaan zitten, na de fysio behandelingen die ik van hem zou krijgen. Ook kon ik goed met hem praten en voelde ik mij altijd op mijn gemak bij hem. Na minder behandelingen dan verwacht heeft Myron mij van mijn klachten afgeholpen. Hier ben ik erg dankbaar voor! Mochten er weer klachten komen, zou ik zeker weer bij hem terug komen :)
Afspraak maken?
Afspraak maken online
Wij helpen je graag bij je herstel. Wil je meer informatie over onze werkwijze
of het eerste consult? Neem dan gerust contact met ons op.

010 – 307 2235 WHATSAPP MAIL
Afspraak maken?
Afspraak maken online
Wij helpen je graag bij je herstel. Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel 010 – 307 2235

WHATSAPP

MAIL
Afspraak Bellen Whatsapp