Beoordelingen Leeuwarden Binnenstad

Hoe wij worden beoordeeld

Wij zijn trots op onze beoordelingen

Hoe wij worden beoordeeld

Wij zijn trots op onze beoordelingen


Ik kan iedereen de fysio behandeling aanbevelen. Ik ben twee keer geopereerd aan mijn knie , had altijd last van mijn knie na een fysieke inspanning , maar Machiel heeft door middel van oefeningen mijn knie versterkt , en moet zeggen het heeft mij hartstikke goed geholpen. Goed gedaan en voor mij 5 sterren !!


Machiel is de beste fysiotherapeut die ik tot nu toe heb gehad. Hij is kalm en ondersteunend. Zijn beste kwaliteit is het analyseren van bewegingen en het goed begeleiden van de trainingsoefeningen. Ik heb al klachten sinds mijn 15e, hij heeft deze binnen enkele weken flink weten te verminderen. Machiel, dankjewel voor je goede zorg en inzicht! Petje af!


Heel chill, Machiel weet waar hij mee bezig is, hij checkt eerst hoe je in je lichaam zit en hoe het gaat. En zodra je met de oefeningen bezig bent corrigeert hij je als het moet en laat hij het ook weten of je de oefening goed doet, ook motiveert hij je tijdens het trainen. Voor als je revalideert is het echt een aanrader, vergeleken met het begin voel ik me een stuk krachtiger.


Uitstekende plek om met je fysio aan je spier- en gewichtsproblemen te werken. Na 3/4 afspraken oefeningen doen, massages en rugkraken voelde ik me stukken beter. Machiel staat voor je klaar!


In verband met knieklachten heb ik onlangs een aantal behandelingen gehad van Machiel bij Yorbody Fysiotherapie in Leeuwarden Centrum. De begeleiding vond ik zeer professioneel. De behandelingen van Machiel gingen tot het uiterste, maar wel met oog voor de gezondheid van de cliënt. Balans in elk opzicht en enorme betrokkenheid bij het welzijn van de cliënt. Zeer aan te bevelen!


Prima geholpen met m’n onder rug klachten door Machiel Schoemaker, duidelijke uitleg van de oefeningen en afwisseling in stabiliteit oefeningen, snel van m’n klachten af. Mvg Patrick ten Brink


Ik ben naar fysio Yorbody toe gestapt voor een bestaande blessure bij/in mijn enkel. Deze pijn was herkenbaar met wanneer ik de blessure opliep. Al vrij direct zei Machiel tegen mij dat de blessure/pijn nooit helemaal weg is geweest. We hebben toen een plan gemaakt en 2x in de week afspraak gehad. Doormiddel van samen op te warmen en mijn spieren los te maken kom ik gewoon legday blijven doen wat ik zelf heel fijn vind. Na ongeveer iets langer dan een maand, kon ik weer normaal sporten en heb ik nu een goede en fijne warming up. De pijn in mijn enkel is vrijwel helemaal onder controle. En als ik nog tegen wat dingen aanloop weet ik dat ik altijd terecht kan bij Yorbody. Zeer zeker een aanrader!
Afspraak maken?
Maak direct een afspraak
Wij helpen je graag bij je herstel. Wil je meer informatie over onze werkwijze
of het eerste consult? Neem dan gerust contact met ons op.

058 – 700 9710 WHATSAPP MAIL
Afspraak maken?
Maak direct een afspraak
Wij helpen je graag bij je herstel. Wil je meer informatie over onze werkwijze
of het eerste consult? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel 058 – 700 9710

WHATSAPP

MAIL
Afspraak Bellen Whatsapp