Beoordelingen Calandria

Hoe wij worden beoordeeld

Wij zijn trots op onze beoordelingen

Hoe wij worden beoordeeld

Wij zijn trots op onze beoordelingen


Het was echt professioneel en super attent. Ze neemt echt de tijd om me de beste behandeling ooit te geven, ik raad haar ten zeerste aan


Het is 2 maanden geleden dat ik ben begonnen met fysiotherapie. Ik ben erg blij dat ik een begripvolle en behulpzame fysiotherapeut heb. Bedankt Fiğen (Rositsa Gazi).


Door mijn pijn nam mijn kwaliteit van leven af, ik behaalde zeer goede resultaten in korte tijd, ik raad het iedereen aan.


Rositsa is een hele goede fysiotherapeute


U kunt er zeker van zijn dat ik alleen de waarheid zal schrijven. oorzaak mijn reumatische aandoening ben ik bij veel fysiotherapeuten geweest. Vrijwel allemaal parallellen ze fysiek, maar verder konden ze niet. Maar met behulp van mevrouw Figen fysiotherapie en onderliggende psychologische ondersteuning is mijn pijn verbeterd. Dank je wel, ik ben blij dat ik jou heb ontwikkeld. Ik zeg tegen iedereen dat het eens probeert. U kunt er zeker van zijn dat ik alleen de waarheid zal schrijven. Vanwege zijn reumatische aandoening ben ik bij veel fysiotherapeuten geweest. Vrijwel allemaal hielpen ze enigszins fysiek, maar verder konden ze niet. Maar met de psychologische ondersteuning van YorBady en vooral Figen Ms. naast de fysiotherapie, is er een aanzienlijke verbetering van mijn pijn. Dank je, ik ben blij dat ik hem gekend heb. Ik zeg probeer het eens.


Rositsa helpt mij bij het verhelpen van schouder- en nekklachten. Tot nu toe vind ik de behandeling fijn en zijn mijn klachten verminderd.


Rositsa, Heel vriendelijke dame, magische handen
Afspraak maken?
Wij helpen je graag bij je herstel. Wil je meer informatie over onze werkwijze
of het eerste consult? Neem dan gerust contact met ons op.
Afspraak maken?
Wij helpen je graag bij je herstel. Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Neem dan gerust contact met ons op.
Afspraak Bellen Whatsapp