Beoordelingen Almere

Hoe wij worden beoordeeld

Wij zijn trots op onze beoordelingen

Hoe wij worden beoordeeld

Wij zijn trots op onze beoordelingen


Fysiotherapeut Shandryenne heb ik als een zeer gedreven persoon ervaren. Ze is duidelijk en legt goed uit hoe de oefeningen gedaan moeten worden. Geeft ook aan dat je je eigen grenzen moet stellen om de oefeningen goed te kunnen doen en het lichaam er profijt van heeft. Ik heb het als een zeer prettige en fijne periode ervaren. Ze heeft respect voor je kunnen en leert je oefeningen in je dagelijkse eigen bezigheden toe te passen. Dank je wel voor alles Shandryenne, ik weet je altijd weer te vinden indien nodig.


Kijkt verder dan de gemiddelde fysio!


Fijne ervaring. Snel van m’n klachten af. Dank!


Hele fijne begeleiding gekregen tijdens mijn fysiotherapie. Vriendelijk en aardige therapeut. Behandelingen hebben goed geholpen voor de klachten. Zeer zeker een aanrader voor iedereen. Dank je wel Shandryenne.


Kwam hier voor RSI klachten, en met een aantal oefeningen verder tevreden afgeholpen van de klachten. Bedankt Shandryenne!


Fysiotherapeut Shandryenne heb ik als een zeer professionele behandelaar ervaren. Ze legt goed uit hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Duidelijke uitleg over je houding. Zeer prettig in de omgang.
Afspraak maken?
Wij helpen je graag bij je herstel.
Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.
Afspraak maken?
Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.
Afspraak Bellen Whatsapp