Stay in the Game

Stay in the Game

Ik hou van buiten zijn, bezig zijn met de uitdagingen van het spelletje, het behalen van resultaat wat ook wel redelijk verslavend is. En regelmatig mijn vrienden en kennissen ontmoeten en bijpraten. Daarom speel ik graag golf. Alleen nu even niet want m’n lijf protesteert. Is daar nou niet wat aan te doen. Kan dat niet beter. Dit kan toch niet het einde zijn? Er zijn toch vele jongere ouderen en oudere jongeren die nog golfen. Hoe doen die dat? En hoe krijg ik dat ook voor elkaar?

Door gedoseerd te trainen, fitter, sterker en leniger te worden en mijn belastbaarheid te leren kennen en te verbeteren to get back in the game.

DOE DE TEST!

Het programma

Stay in the game is een beweegzorgprogramma met als doel om actieve ouderen met heup- en/of knie artrose na een terugval (en behandelepisode bij de fysiotherapeut) terug te laten keren op hun oude sportniveau (o.a. wandelen, fietsen, tennis, golf).

Na de een intake, waarbij de belastbaarheid en doelstellingen worden bepaald, wordt een individueel oefen-trainingsprogramma opgesteld wat in groepsverband wordt uitgevoerd. Gedurende 6 maanden/26 weken trainen de deelnemers 2x per week.