YorBody Fysiotherapie Zwolle


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Zwolle! Yorbody Fysiotherapie Zwolle staat voor kwalitatief goede zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is. Soms net dat kleine beetje extra doen voor de mensen, doe ik dan ook graag! Door middel van bijscholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om daarmee mijn cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen en trainen van hart en vaat patiënten en daarnaast behandel ik veel schouder-, rug- en knieklachten. Ook de sportgerelateerde klachten zie ik veel in de praktijk en daar kan ik u dan ook goed mee van dienst zijn.

De praktijk bevindt zich in de Fit For Free in Zwolle. Daar heb ik een praktijkruimte en mag ik gebruik maken van de sportschool mocht ik dit nodig hebben. Naast behandelingen op de praktijk behandel ik ook aan huis. Wij staan voor laagdrempelige zorg bieden wat dus betekent dat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars.

– Goede bereikbaarheid

– Rolstoeltoegankelijk

– Gratis parkeren

– Hart en vaat problemen

– Orthopedische klachten

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Zwolle

Waardering: 10

Goede service.... Lees meer

geplaatst op 14 augustus 2019
Waardering: 9.5

De therapeut is deskundig, vriendelijk en begripvol... Lees meer

geplaatst op 7 augustus 2019
Waardering: 9.8

Zeer spontane fysio, er is snel ruimte voor een afspraak en er word goed geluisterd naar de klachten die je ervaart. Passende behandeling met goede nazorg, er is altijd ruimte om advies te vragen.... Lees meer

geplaatst op 4 april 2019
Waardering: 10

Top behandeling gehad! Had al 2 jaar last van mijn lage rug en het is gewoon helemaal weg.... Lees meer

geplaatst op 28 januari 2016
Waardering: 10

Erg prettige ervaring. Wordt goed geluisterd naar de klacht, erg vriendelijke en hartelijke fysiotherapeut die weet waar het over gaat. Aanrader.... Lees meer

geplaatst op 28 januari 2016

Ons team

Joyce Heijman
Fysiotherapie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Zwolle. Mijn naam is Joyce Heijman en ik ben woonachtig in Zwolle. In februari 2017 ben ik afgestudeerd als Bachelor Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb al bij verschillende praktijken, het ziekenhuis en een revalidatiecentrum ervaring opgedaan, maar altijd al de passie gehad om een eigen bedrijf in de fysiotherapie te hebben. Ik werk nu als zelfstandige voor Yorbody Fysiotherapie Zwolle vanuit mijn eigen bedrijf. Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om mensen goed te helpen en daar tijd en aandacht in te stoppen. Ik houd niet van half werk en ga er helemaal voor als ik iets doe. Verder heb ik affiniteit met het werken met sporters, maar ook heb ik mijzelf verder ontwikkeld in schouderklachten, knieklachten en rugklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het trainen van patiënten met hart- en vaataandoeningen. Fysiotherapie is een ontzettend leuk vak en ik doe met veel passie mijn werk. Tijd en aandacht voor de patiënt staan hier in de praktijk dan ook centraal! Mocht u een blessure oplopen als sporter of tijdens uw dagelijkse bezigheden dan ben ik u graag van dienst. Dus heeft u lichamelijke klachten of kent u iemand die lichamelijke klachten heeft? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Mijn contact gegevens staan hieronder vermeld. Telefoonnummer is 0638348655 Emailadres zwolle@yorbody.nl. Ik kijk uit naar uw telefoontje of email.

Aanwezigheid Joyce
  • Maandag 9:00-22:00
  • Dinsdag 7:00-13:00
  • Donderdag 9:00-19:00
  • Vrijdag 7:00-14:00

BIG: 59922336604


Afspraak maken

Laden...