YorBody Fysiotherapie Zwolle


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Zwolle! Yorbody Fysiotherapie Zwolle staat voor kwalitatief goede zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is. Soms net dat kleine beetje extra doen voor de mensen, doen wij  dan ook graag! Door middel van bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om daarmee onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in longfysiotherapie, echografie, shockwave, medical taping en sportmassage. Daarnaast behandelen wij veel schouder-, rug- en knieklachten. Ook de sportgerelateerde klachten zien wij veel in de praktijk en daar kunnen wij je dan ook goed mee van dienst zijn.

De praktijk bevindt zich in de Fit For Free in Zwolle. Dit biedt als grootste voordeel dan wij zo’n beetje alle apparatuur tot onze beschikking hebben die er maar is. Naast behandelingen op de praktijk behandelen wij ook aan huis. Verder hebben wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars.

– Goede bereikbaarheid

– Rolstoeltoegankelijk

– Gratis parkeren

– Longfysiotherapie

– Shockwave en Echografie

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapieBedrijfsfysiotherapieEchografieSportmassageMedical TapingRevalidatieShockwaveLongfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Zwolle

Waardering: 9.7

Goede behandelaar en ze neemt de klacht serieus. Behandeld lang genoeg door zodat de klacht niet terug komt... Lees meer

geplaatst op 14 oktober 2019
Waardering: 9.8

Erg fijne en deskundige Fysiotherapeute. Ben helemaal klachtvrij na de behandelingen.... Lees meer

geplaatst op 30 september 2019
Waardering: 9.0

Ik ben enkele maanden hier behandeld en de nekpijn verdween volledig.... Lees meer

geplaatst op 23 augustus 2019
Waardering: 8.0

Kordate aanpak, luistert goed en doet en handelt daar na. Prima een therapeute om aan te bevelen.... Lees meer

geplaatst op 19 augustus 2019

Ons team

Joyce Heijman
Fysiotherapie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Zwolle. Mijn naam is Joyce Heijman en ik ben woonachtig in Zwolle. In februari 2017 ben ik afgestudeerd als Bachelor Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb al bij verschillende praktijken, het ziekenhuis en een revalidatiecentrum ervaring opgedaan, maar altijd al de passie gehad om een eigen bedrijf in de fysiotherapie te hebben. Ik werk nu als zelfstandige voor Yorbody Fysiotherapie Zwolle vanuit mijn eigen bedrijf.

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om mensen goed te helpen en daar tijd en aandacht in te stoppen. Ik houd niet van half werk en ga er helemaal voor als ik iets doe. Verder heb ik affiniteit met het werken met sporters, maar ook heb ik mijzelf verder ontwikkeld in schouderklachten, knieklachten en rugklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het trainen van patiënten met hart- en vaataandoeningen. Fysiotherapie is een ontzettend leuk vak en ik doe met veel passie mijn werk. Tijd en aandacht voor de patiënt staan hier in de praktijk dan ook centraal! Mocht u een blessure oplopen als sporter of tijdens uw dagelijkse bezigheden dan ben ik u graag van dienst. Dus heeft u lichamelijke klachten of kent u iemand die lichamelijke klachten heeft? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Mijn contact gegevens staan hieronder vermeld.

Telefoonnummer is 0638348655

Emailadres zwolle@yorbody.nl.

Ik kijk uit naar uw telefoontje of email.

Aanwezigheid Joyce
  • Maandag 9:00-22:00
  • Dinsdag 7:00-13:00
  • Donderdag 9:00-19:00
  • Vrijdag 7:00-14:00

BIG: 59922336604


Afspraak maken

Laden...