YorBody Fysiotherapie Zwolle


Informatie

Praktijk voor fysiotherapie in Zwolle

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Zwolle! Yorbody Fysiotherapie Zwolle staat voor kwalitatief goede zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is. Soms net dat kleine beetje extra doen voor de mensen, doen wij  dan ook graag! Door middel van bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om daarmee onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in longfysiotherapie, echografie, shockwave, medical taping en sportmassage. Daarnaast behandelen wij veel schouder-, rug- en knieklachten. Ook de sportgerelateerde klachten zien wij veel in de praktijk en daar kunnen wij je dan ook goed mee van dienst zijn.

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Zwolle

De praktijk bevindt zich in de Fit For Free in Zwolle. Dit biedt als grootste voordeel dan wij zo’n beetje alle apparatuur tot onze beschikking hebben die er maar is. Naast behandelingen op de praktijk behandelen wij ook aan huis. Verder hebben wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars.

– Goede bereikbaarheid

– Rolstoeltoegankelijk

– Gratis parkeren

– Longfysiotherapie

– Shockwave en Echografie

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Zwolle.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapieBedrijfsfysiotherapieEchografieSportmassageMedical TapingRevalidatieShockwaveLongfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Zwolle

Waardering: 10

Goed geholpen effectief behandelplan opgesteld netjes en professioneel behandeld.... Lees meer

geplaatst op 24 april 2021
Waardering: 10

Ik ben erg tevreden. Ik vind ook erg belangrijk dat een gezellige sfeer heerst, dat is zeker in deze praktijk Comunicatie is hier goed.... Lees meer

geplaatst op 8 februari 2021
Waardering: 10

Zeer deskundige fysiotherapeut! Vriendelijk en heel prettig in de omgang en neemt je klachten serieus en gaat niet onnodig lang door met behandelen. Ik heb heel goed baat bij ShockWave therapie....... Lees meer

geplaatst op 7 februari 2021
Waardering: 9.1

Prima kundige fysiotherapeut. Helder qua communicatie.... Lees meer

geplaatst op 19 oktober 2020

Ons team

Matthias Hammer
Fysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut, Longfysiotherapeut, Echografist & ShockWave behandelaar

Mijn naam is Matthias Hammer, een enthousiaste en resultaatgerichte fysiotherapeut met veel interesse in orthopedische en sport gerelateerde klachten. Ik ben sinds september 2018 werkzaam als fysiotherapeut bij YorBody Fysiotherapie. Bij Yorbody Kampen & Zwolle kunt u gebruik maken van kwalitatieve trainingsfaciliteiten.
Als algemeen fysiotherapeut ben ik middels opleidingen gespecialiseerd in:

- Echografie
- Shockwave therapie
- Astma & COPD klachten
- Hielspoor klachten
- Rugklachten
- Nekklachten
- Hoofdpijnklachten
- Knieklachten
- Tenniselleboog klachten
- Medical Taping
- Sportblessures
- Schouderklachten

Ondervind u hinder tijdens het bewegen, op sportief vlak of gewoonweg in het dagelijks leven? Dan help ik u graag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Ik ben aanwezig op maandag tot en met zaterdag. Voor het maken van een afspraak of indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 038-2022679 of te mailen naar mhammer@yorbody.nl.

Aanwezigheid Matthias
  • Maandag 13:00-21:00

BIG: 79922051704

Carmen Hammingh
Fysiotherapie

Mijn naam is Carmen Hammingh, ik ben 24 jaar oud en geboren in Deventer. In 2018 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan het Saxion in Enschede. Daarna heb ik een aantal aanvullende cursussen gedaan om mijn expertise te vergroten. Zo heb ik als fysiotherapeut een brede interesse met als speerpunten rugklachten, schouder- & sportrevalidatie en shockwavetherapie. Op korte termijn ga ik de opleiding echografie volgen waardoor er snel een diagnose gesteld kan worden en een behandelplan kan worden opgesteld. Shockwave therapie is echt een aanvullende behandelmethode om bij verschillende lichamelijke klachten het herstelproces te bevorderen. Daarnaast is mijn andere specialisatie rugproblematiek. Dit is een klacht die veel voorkomt en onprettig is in het dagelijks leven. Rugklachten heb ik gezien in de acute vorm tot hernia’s en het revalidatie traject voor en na een rugoperatie. Belangrijk hierbij is de juiste voorlichting want iedere rug is natuurlijk anders. Ik behandel rugklachten op basis van een snel en effectief zorgplan. Mijn motto is dan ook om samen met u een plan de campagne te maken en werken naar een spoedig en resultaatgericht herstel.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik zelf fanatiek fan van sport.
Zo doe ik aan hardlopen en voetballen.
Daarnaast leid ik in mijn privé leven een sociaal bestaan, waarbij ik het leuk vind om te genieten van de afwisseling tussen gezelligheid en goede gesprekken.
Het lijkt mij ontzettend leuk om samen met u aan de slag te gaan.

Zoekt u een fysiotherapeut die inspeelt op uw zorgvraag en zorgt voor een snelle en effectieve behandeling? Kom dan eens binnen lopen in de praktijk of neem contact op via 038 – 202 26 79.
U kunt ook mailen naar zwolle@yorbody.nl

Aanwezigheid Carmen

Afspraak maken

Laden...