YorBody Fysiotherapie Zwolle


Informatie

Nieuw bij YorBody Fysiotherapie Zwolle: Gratis e-consult ter kennismaking. Vraag hier een consult aan.

Praktijk voor fysiotherapie in Zwolle

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Zwolle! Yorbody Fysiotherapie Zwolle staat voor kwalitatief goede zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is. Soms net dat kleine beetje extra doen voor de mensen, doen wij  dan ook graag! Door middel van bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om daarmee onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in longfysiotherapie, echografie, shockwave, medical taping en sportmassage. Daarnaast behandelen wij veel schouder-, rug- en knieklachten. Ook de sportgerelateerde klachten zien wij veel in de praktijk en daar kunnen wij je dan ook goed mee van dienst zijn.

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Zwolle

De praktijk bevindt zich in de Fit For Free in Zwolle. Dit biedt als grootste voordeel dan wij zo’n beetje alle apparatuur tot onze beschikking hebben die er maar is. Naast behandelingen op de praktijk behandelen wij ook aan huis. Verder hebben wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars.

– Goede bereikbaarheid

– Rolstoeltoegankelijk

– Gratis parkeren

– Longfysiotherapie

– Shockwave en Echografie

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Zwolle.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapieBedrijfsfysiotherapieEchografieSportmassageMedical TapingRevalidatieShockwaveLongfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Zwolle

Waardering: 7.8

De fysiotherapeuten hebben goed geluisterd naar mijn klacht en hebben het erg snel met goede behandelingen opgelost.... Lees meer

geplaatst op 2 maart 2020
Waardering: 9.8

Joyce is een zeer gedreven fysiotherapeute die met erg veel zorg en aandacht met zowel jou als je klacht omgaat. Ze luistert eerst naar jouw hulpvraag om daarna samen het behandeltraject te...... Lees meer

geplaatst op 1 maart 2020
Waardering: 9.7

Joyce luistert goed naar de klacht,in mijn geval (COPD en sport) ik kreeg zelfs een erg goede tip die ik bij de longassistente nooit gehoord heb/had. Ook wat ademhalingsoefeningen betreft heb ik daar...... Lees meer

geplaatst op 1 maart 2020
Waardering: 10

Joyce is een hele fijne en professionele fysiotherapeut. Ze weet wat ze aan het doen is en doet er alles voor om de behandeling zo prettig mogelijk te maken voor beide partijen.... Lees meer

geplaatst op 28 februari 2020

Ons team

Matthias Hammer
Fysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut, Longfysiotherapeut, Echografist & ShockWave behandelaar

Mijn naam is Matthias Hammer, een enthousiaste en resultaatgerichte fysiotherapeut met veel interesse in orthopedische en sport gerelateerde klachten. Ik ben sinds september 2018 werkzaam als fysiotherapeut bij YorBody Fysiotherapie. Bij Yorbody Kampen & Zwolle kunt u gebruik maken van kwalitatieve trainingsfaciliteiten.
Als algemeen fysiotherapeut ben ik middels opleidingen gespecialiseerd in:

- Echografie
- Shockwave therapie
- Astma & COPD klachten
- Hielspoor klachten
- Rugklachten
- Nekklachten
- Hoofdpijnklachten
- Knieklachten
- Tenniselleboog klachten
- Medical Taping
- Sportblessures
- Schouderklachten

Ondervind u hinder tijdens het bewegen, op sportief vlak of gewoonweg in het dagelijks leven? Dan help ik u graag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Ik ben aanwezig op maandag tot en met zaterdag. Voor het maken van een afspraak of indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 038-2022679 of te mailen naar mhammer@yorbody.nl.

Aanwezigheid Matthias
  • Maandag 13:00-21:00

BIG: 79922051704

Joyce Heijman
Fysiotherapie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Zwolle. Mijn naam is Joyce Heijman en ik ben woonachtig in Zwolle. In februari 2017 ben ik afgestudeerd als Bachelor Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb al bij verschillende praktijken, het ziekenhuis en een revalidatiecentrum ervaring opgedaan, maar altijd al de passie gehad om een eigen bedrijf in de fysiotherapie te hebben. Ik werk nu als zelfstandige voor Yorbody Fysiotherapie Zwolle vanuit mijn eigen bedrijf.

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om mensen goed te helpen en daar tijd en aandacht in te stoppen. Ik houd niet van half werk en ga er helemaal voor als ik iets doe. Verder heb ik affiniteit met het werken met sporters, maar ook heb ik mijzelf verder ontwikkeld in schouderklachten, knieklachten en rugklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het trainen van patiënten met hart- en vaataandoeningen. Fysiotherapie is een ontzettend leuk vak en ik doe met veel passie mijn werk. Tijd en aandacht voor de patiënt staan hier in de praktijk dan ook centraal! Mocht u een blessure oplopen als sporter of tijdens uw dagelijkse bezigheden dan ben ik u graag van dienst. Dus heeft u lichamelijke klachten of kent u iemand die lichamelijke klachten heeft? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Mijn contact gegevens staan hieronder vermeld.

Telefoonnummer is 0638348655

Emailadres zwolle@yorbody.nl.

Ik kijk uit naar uw telefoontje of email.

Aanwezigheid Joyce
  • Maandag 9:00-22:00
  • Dinsdag 7:00-13:00
  • Donderdag 9:00-19:00
  • Vrijdag 7:00-14:00

BIG: 59922336604

Roelof Meijer
Fysiotherapie

Hallo allemaal,

Mijn naam is Roelof Meijer en vanaf 1 december 2019 ben ik werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie te Kampen en Zwolle.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in zowel de reguliere (sport)fysiotherapie als in de bedrijfsfysiotherapie.

Op dit moment ben ik mij aan het specialiseren in de McKenzie therapie (ook wel Mechanische Diagnose en Therapie genaamd). Dit is een internationaal geprezen methode voor onderzoek en behandeling van pijn aan de wervelkolom en ledematen. Dat betekent dat indien er een probleem is in of rond de wervelkolom, gewrichten en spieren, een MDT- evaluatie geschikt kan zijn.

McKenzie therapie onderscheidt zich ten opzichte van andere therapieën door het gebruik van herhaalde bewegingen in plaats van een enkele beweging. De manier waarop uw symptomen en uw beweeglijkheid veranderen tijdens deze herhaalde bewegingen, voorziet mij van informatie die ik kan gebruiken om tot uw mechanische diagnose te komen.

Dat deze therapie erg succesvol is blijkt wel dat uit recent onderzoek is gebleken dat het gebruik van McKenzie therapie een kostenreductie kan geven van meer dan 50% op alle zorgkosten (Donelson et. Al, 2019).

Binnen de McKenzie therapie ben ik op dit moment m.n. gespecialiseerd in de rug, nek en schouderregio. Heeft u klachten in een van deze regio’s aarzel dan niet, en neem contact met mij op!

Aanwezigheid Roelof
  • Vrijdag 8:00-21:00

BIG: 19921487904


Afspraak maken

Laden...