YorBody Fysiotherapie Zeist


Informatie

Fysiotherapie Zeist

YorBody Fysiotherapie Zeist is een praktijk waar eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste zorg op maat op nummer 1 staat. Wij maken gebruik van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen. U kunt bij ons terecht voor zowel acute als chronische klachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in rug-, nek en knieklachten. Onze therapeuten behandelen orthopedische-, werkgerelateerde- en sportgerelateerde klachten.fysiotherapeut zeist

Specialisaties therapeuten

Ons team van deskundige fysiotherapeuten heeft veel ervaring met het behandelen van jouw pijnklachten. U kunt bij ons terecht met alle pijnklachten of blessures. Daarnaast zijn onze therapeuten gespecialiseerd in:

  • Rugklachten
  • Oefentherapie
  • Knie klachten
  • Nekklachten
  • Revalidatie
  • Medical taping

 

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Zeist

De praktijk bevindt zich in het pand van Basic-Fit aan de Voorheuvel 9-11, 3701 JA te Zeist. Naast de therapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. Daarnaast hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract.

  • Goede bereikbaarheid
  • Ruime openingstijden
  • Rolstoeltoegankelijk
  • De nieuwste trainingsapparatuur aanwezig
Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistRugspecialistSportmassageMedical TapingRevalidatie

Ons team

Diana Sluis
Oefentherapie

Sinds 2000 ben ik oefentherapeut- Cesar, wat ik later gecombineerd heb met bedrijfsoefentherapie en massagetherapie. Als sportzorgmasseur heb ik langs de voetbalvelden gestaan en ben 5 jaar lang met de Roparun mee geweest. Ondertussen heb ik veel aan ontwikkeling gewerkt op het gebied van Re-integratie verzuim casemanagement. Uitbreiding van diagnostiek met de Cyriax opleiding, Balanstherapie, ademinstructie volgens van Dixhoorn, Mindfulness, Stressmanagement, Gradit Activity, Lymfdrainage, sportmassage en Therapeutisch tapen. Oncologie en fitness. Ik heb 21 jaar gewerkt in de gezondheidszorg, waarvan 3 jaar in samenwerking met het netwerk Chronische pijn van de oefentherapeuten-Cesar/Mensendieck.
De laatste 5 jaar heb ik met mijn eigen massagepraktijk Sterk en Soepel ervaring in samenwerking met een sportschool opgedaan. Tijdens deze 5 jaar heb ik mij verdiept in oncologie, voornamelijk borstkanker. Tijdens dit proces begeleid ik je om weer je leven op te pakken zowel mentaal als fysiek op het gebied van sport dagelijkse activiteiten of werkhervatting. Bij Yorbody wil ik graag mijn expertise bundelen met al deze ervaringen kan ik je sportprestatie of je dagelijkse activiteiten thuis of op het werk optimaliseren.

Aanwezigheid Diana
Mick van Eeuwijk
Fysiotherapie

Hallo, mijn naam is Mick.
Ik ben fysiotherapeut en heb een grote interesse in hardloopgerelateerde blessures.
Zelf heb ik jarenlang aan atletiek gedaan bij U-Track. Naast fysiotherapeut ben ik zweminstructeur bij Zwemschool De Blauwe Watervogel, dus ik kan u ook goed helpen met oplossingen vinden als u ergens last van heeft bij het zwemmen.

Aanwezigheid Mick

Afspraak maken

Laden...