YorBody Fysiotherapie Beesd


Specialisaties

SchouderspecialistRugspecialistSportmassage

Ons team

Herman van Hazendonk
Fysiotherapie

Mijn naam is Herman van Hazendonk en woon in Beesd. Mijn opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd bij Thim van der Laan in Utrecht, daarnaast ben ik ook gecertifieerd massagetherapeut aangesloten bij de BATC.

Ik heb een brede maatschappelijk achtergrond van uitgezonden beroepsmilitair tot fysiotherapeut werkzaam in de USA en heb daarnaast nog tal van werkzaamheden uitgevoerd naast mijn beroep als fysiotherapeut. Door deze achtergrond kan ik me beter verplaatsen in mensen en mijn ervaringen meenemen als onderdeel van een behandeling of advies.

Als fanatiek sporter heb ik een passie voor het hele bewegingsapparaat maar ik ben ook allround ingesteld, van hoofdpijnklachten, revalidatie tot enkel blessures. Samen op zoek gaan om de balans in je lichaam te herstellen dat is de uitdaging in plaats van een strijd tegen het lichaam.

Verder ben ik erg geïnteresseerd in voeding en voedingssupplementen en hun impact op de gezondheid van de mens, op het moment volg ik een HBO opleiding als voedingsdeskundige om mijn huidige kennis een degelijke achtergrond te geven.

Bent u op zoek naar een gedreven deskundig fysiotherapeut met levenservaring voor een oriënterend gesprek, advies of behandeling? Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.

Aanwezigheid Herman

BIG: 69033794204


Afspraak maken

Laden...