YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuidplein


Informatie

Fysiotherapie in Rotterdam Zuidplein

YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuidplein is een praktijk waar eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste zorg op maat op nummer 1 staat. Wij maken gebruik van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen. U kunt bij ons terecht voor zowel acute als chronische klachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in rug-, nek en knieklachten. Onze therapeuten behandelen orthopedische-, werkgerelateerde- en sportgerelateerde klachten.fysiotherapie zuidplein

Specialisaties therapeuten

Ons team van deskundige fysiotherapeuten heeft veel ervaring met het behandelen van jouw pijnklachten. U kunt bij ons terecht met alle pijnklachten of blessures. Daarnaast zijn onze therapeuten gespecialiseerd in:

 • Rugklachten
 • Knie klachten
 • Nekklachten
 • Revalidatie
 • Schouderproblematiek
 • Medical taping

 

 

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuidplein

De praktijk bevindt zich in het pand van Fit For Free aan Zuidplein Hoog 605a te Rotterdam (in Winkelcentrum Zuidplein). Naast de therapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. Daarnaast hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract.

 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Rolstoeltoegankelijk
 • De nieuwste trainingsapparatuur aanwezig

 

VERZEKERING & TARIEVEN

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Rotterdam.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieSportfysiotherapieMedical TapingRevalidatie

Ons team

Pedro Cardoso
Fysiotherapie

Mijn naam is Pedro Cardoso, ik kom uit Portugal maar in Rotterdam voel ik me thuis. Ik ben een fysiotherapeut en werkzaam voor Yorbody in Rotterdam Zuidplein. Ik heb een internationale achtergrond en academische ervaring. Gedurende mijn studie programma (European School of Physiotherapy, Hogeschool van Amsterdam) heb ik ervaring opgedaan als fysiotherapeut en bewegingsspecialist in meerdere landen (Nederland, België en Portugal).
Ik heb een grote passie voor beweging en sporten met en achtergrond in dans, ballet, basketball, capoeira en CrossFit.
Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook bezig als personal trainer en Pilates instructeur.

In mijn praktijk pas ik een doelgerichte methode toe voor mensen die fysiotherapie willen gebruiken om fysieke klachten te verminderen of verhelpen. Maar ook voor mensen die fysiotherapie als een middel zien om zich te verbeteren op welk sportgebied dan ook. In mijn praktijk heb ik ervaring met;

- Heupklachten
- Schouderklachten
- Rugklachten
- Nekklachten
- Knieklachten
- Sportblessures
- Hoofdpijnklachten
- Personal training
- Revalidatie Voor- en na een operatie
- Medical Taping

Voel jij je fysiek belemmert tijdens activiteiten in het dagelijks leven of tijdens het sporten? Aarzel dan niet en neem contact met mij op, samen maken we een plan om je doelen te halen. Ik ben beschikbaar in Rotterdam Zuidplein op maandag en vrijdag. Een afspraak maken kan via de website of je kunt me mailen naar pcardoso@yorbody.nl

Aanwezigheid Pedro
 • Maandag 9:30-15:30
 • Vrijdag 9:30-15:30

BIG: 39925685704

Vincent Lissenburg
Fysiotherapie

Mijn naam is Vincent Lissenburg, ik ben een fysiotherapeut met de interesse in zowel sport gerelateerde klachten als in psychosomatische klachten. Samen zorgen wij er voor dat u uw dagelijkse (sportieve) activiteiten weer optimaal kunt doorzetten. Ik wil u uitdagen om uw fysieke en mentale draagkracht te vergroten. Elke belemmering brengt nieuwe uitdagingen.

Mijn specialisaties en interesses liggen in:
- Stress gerelateerde klachten
- Nekklachten
- Rugklachten
- Schouderklachten
- Knieklachten
- Enkelklachten

Aanwezigheid Vincent
 • Donderdag 15:00-19:00

BIG: 99928295004


Afspraak maken

Laden...