YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip


Informatie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Rotterdam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze fysio helpt u graag. De fysiotherapie behandeling  kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze fysio doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Yorbody fysiotherapie is al jaren gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip

Waardering: 8.7

Ben heel tevreden met name de wijze waarop er naar mij werd geluisterd en er werd gevraagd wat de klachten waren en ook goed behandeld en oorlog oefeningen meegekregen en er werd weleer goed opgelet...... Lees meer

geplaatst op 9 maart 2016
Waardering: 8.0

Er is goed naar mijn klacht geluisterd en ben daarna uitstekend behandeld.... Lees meer

geplaatst op 21 februari 2016

Ons team

Myron Voll
Fysiotherapie

Mijn naam is Myron Voll en ik ben sinds november werkzaam bij Yorbody Rotterdam Zuid-De Kuip als fysiotherapeut. Ik heb gekozen om bij Yorbody aan de slag te gaan, omdat ik dolgraag in een sportschool werk. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als personal trainer in Hoogvliet Rotterdam. Zelf ben ik erg sportief en sport ik het liefst 5 dagen in de week en heb ik veel kennis en ervaring in verschillende soorten sporten, wat handig is bij sport gerelateerde revalidatie. Mijn interesse en passie ligt in sport- en wervelkolom gerelateerde klachten en blessures. Hier wil ik mijzelf in gaan ontwikkelen gedurende mijn carrière als fysiotherapeut.

Mijn specialisaties:
- Sportblessures
- Rugklachten
- Nekklachten
- Revalidatie

Aanwezigheid Myron
  • Dinsdag 8:00-16:00
  • Woensdag 10:00-14:00
  • Donderdag 15:00-19:00

BIG: 49928235404

Niels Wijfje
Fysiotherapie

Mijn naam is Niels, een doelgerichte fysiotherapeut en gemotiveerd om samen het hoogst haalbare te realiseren. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Veel interesse in sport- en orthopedisch gerelateerde klachten waarin ik mij aankomende jaren meer wil gaan specialiseren evenals dry needling. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, waaronder voetbal en fitness.

- Rugklachten
- Nekklachten
- Schouderklachten
- Knieklachten

Aanwezigheid Niels
  • Maandag 9:00-17:00
  • Woensdag 15:00-19:00
  • Donderdag 10:00-14:00

BIG: 59928514504


Afspraak maken

Laden...