YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip


Informatie

Welkom bij Yorbody fysiotherapie Rotterdam,

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.
Wij zijn beschikbaar voor u op 9 locaties in Rotterdam voor onze GRATIS preventie-check en GRATIS blessure-check. Kijk voor een locatie bij u in de buurt! Tot ziens

 

Op onze locatie de Kuip zijn de collega’s Mathijs en Giorvino werkzaam. Hieronder stellen zich voor aan u.

Mijn naam is Mathijs, en ik ben werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik actief als personal trainer.

Ik kan en wil u graag helpen wanneer u rug, nek, schouder en knieproblemen heeft.

Mede vanwege mijn passie voor sport en bewegen heb ik gekozen te werken bij Yorbody Fysiotherapie. Ik ben van mening dat het lichaam een grote herstelcapaciteit heeft. Daarom probeer ik mij tijdens een behandeling zoveel mogelijk te richten op de bron van een klacht. Gezond bewegen speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Indien er tijdens een behandeling met trainen wordt gestart dan wordt er expliciet rekening gehouden met de volgende punten:

* uw belastbaarheid & conditie
* uw techniek (worden de juiste spieren geactiveerd)
* uw houding

Neem contact met mij op via mvanderstoel@yorbody.nl en dan bekijken we samen wat er voor u mogelijk is.

U kunt bij mij terecht voor een afspraak op de volgende locaties:

* Yorbody de Kuip
* Fitnessclub Health City op de Boompjes

 

Mijn naam is Giorvino Mantiri, werkzaam op diverse locaties bij YorBody Rotterdam. Doorzettingsvermogen en ambitie zijn karaktereigenschappen die mij als persoon hebben gebracht tot waar ik nu ben. Vanaf jonge leeftijd heb ik een fascinatie voor het coachen van mensen in diverse situaties, waarbij ik sport en bewegen als middel heb leren inzetten. In de afgelopen jaren heb ik mij mogen verrijken met diverse aanvullende cursussen:
– Dry Needling
– Complex Core
– Motivational Interviewing
– Myofascial Releases

 

Ik kan en wil u graag helpen wanneer u Knie, Rug, Schouderproblemen heeft.

Competenties en vaardigheden als planmatig werken, doelen stellen en inlevingsvermogen zijn kenmerkend voor hoe ik mensen behandel. Daarnaast zie ik het werk als fysiotherapeut als een wisselwerking. Ik beteken iets voor u en tegelijkertijd zorgen jullie dat mijn droom dichterbij kom, een begrip worden op het gebied van fysiotherapie en in de wereld van zelfverdedigingssport.
Bij bewegings-gerelateerde klachten verwelkom ik u in één van de locaties bij YorBody Rotterdam.

Neem gerust contact op voor vragen of een afspraak!

gmantiri@yorbody.nl

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip

Waardering: 8.7

Ben heel tevreden met name de wijze waarop er naar mij werd geluisterd en er werd gevraagd wat de klachten waren en ook goed behandeld en oorlog oefen... Lees meer

geplaatst op 9 maart 14:20
Waardering: 8.0

Er is goed naar mijn klacht geluisterd en ben daarna uitstekend behandeld.... Lees meer

geplaatst op 21 februari 13:39

Ons team

Mathijs van der Stoel
Fysiotherapie

Beste sporters.. Vanaf april 2017 ben ik werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie.  Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik actief als boksdocent. Sport heeft mij in het verleden en nu nog steeds, altijd erg veel goed gedaan! Daarom ben ik vastberaden om jullie te helpen om op een gezonde en verantwoorde manier deze voordelen ook te laten ervaren. Naast het bieden van hulp bij sport gerelateerde blessures ben ik natuurlijk ook bereikbaar voor andere aandoeningen en blessures!

Aanwezigheid Mathijs
  • Dinsdag 09:00 -14:00
  • Donderdag 17:00 -21:00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Rotterdam Zuid de Kuip
8.3
uit 2 reviews.