YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip


Informatie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Rotterdam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze fysio helpt u graag. De fysiotherapie behandeling  kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze fysio doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Yorbody fysiotherapie is al jaren gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Onze fysio’s Kaya en Giorvino staan klaar voor u om u te helpen met uw behandeldoel en wens! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip

Waardering: 8.7

Ben heel tevreden met name de wijze waarop er naar mij werd geluisterd en er werd gevraagd wat de klachten waren en ook goed behandeld en oorlog oefeningen meegekregen en er werd weleer goed opgelet...... Lees meer

geplaatst op 9 maart 2016
Waardering: 8.0

Er is goed naar mijn klacht geluisterd en ben daarna uitstekend behandeld.... Lees meer

geplaatst op 21 februari 2016

Afspraak maken

Laden...