YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip


Informatie

Nu tijdelijk een gratis welkomstpakket bij een nieuwe patiënt

Wegens de huidige corona situatie hebben we nu tijdelijk voor iedere nieuwe patiënt een gratis pakket om gemakkelijk thuis oefeningen te doen. Daarnaast geven we ook advies, een oefenprogramma en online video’s voor thuis.

Het pakket voor thuisoefeningen bestaat uit: Stretchband, Handdoek, Sportbidon, Stappenteller, Handige tas, Kortingsbon (€20 korting) voor massage, Online oefenprogramma en Online video’s voor de oefeningen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

Fysiotherapie in Rotterdam Zuid

YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid is een praktijk waar eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste zorg op maat op nummer 1 staat. Wij maken gebruik van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen. U kunt bij ons terecht voor zowel acute als chronische klachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in rug-, nek en knieklachten. Onze therapeuten behandelen orthopedische-, werkgerelateerde- en sportgerelateerde klachten.Fysiotherapie Rotterdam Zuid

Specialisaties therapeuten

Ons team van deskundige fysiotherapeuten heeft veel ervaring met het behandelen van jouw pijnklachten. U kunt bij ons terecht met alle pijnklachten of blessures. Daarnaast zijn onze therapeuten gespecialiseerd in:

 • Rugklachten
 • Knie klachten
 • Nekklachten
 • Revalidatie
 • Schouderproblematiek
 • Medical taping

 

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid

De praktijk bevindt zich in het pand van Fit For Free aan Cor Kieboomplein 507 te Rotterdam (nabij Stadion De Kuip). Naast de therapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. Daarnaast hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract.

 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Rolstoeltoegankelijk
 • De nieuwste trainingsapparatuur aanwezig

VERZEKERING & TARIEVEN

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Rotterdam.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip

Waardering: 9.9

Had na eerste afspraak gelijk het gevoel dat de fysio ( Myron James )serieus met mijn klachten aan de slag is gegaan en ik na een aantal behandelingen niet alleen weer fysiek op de goede weg ben maar...... Lees meer

geplaatst op 6 april 2021
Waardering: 8.7

Ben heel tevreden met name de wijze waarop er naar mij werd geluisterd en er werd gevraagd wat de klachten waren en ook goed behandeld en oorlog oefeningen meegekregen en er werd weleer goed opgelet...... Lees meer

geplaatst op 9 maart 2016
Waardering: 8.0

Er is goed naar mijn klacht geluisterd en ben daarna uitstekend behandeld.... Lees meer

geplaatst op 21 februari 2016

Ons team

Myron Voll
Fysiotherapie

Mijn naam is Myron Voll en ik ben sinds november werkzaam bij Yorbody Rotterdam Zuid-De Kuip als fysiotherapeut. Ik heb gekozen om bij Yorbody aan de slag te gaan, omdat ik dolgraag in een sportschool werk. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als personal trainer in Hoogvliet Rotterdam. Zelf ben ik erg sportief en sport ik het liefst 5 dagen in de week en heb ik veel kennis en ervaring in verschillende soorten sporten, wat handig is bij sport gerelateerde revalidatie. Mijn interesse en passie ligt in sport- en wervelkolom gerelateerde klachten en blessures. Hier wil ik mijzelf in gaan ontwikkelen gedurende mijn carrière als fysiotherapeut.

Mijn specialisaties:
- Sportblessures
- Rugklachten
- Nekklachten
- Revalidatie

Aanwezigheid Myron
 • Dinsdag 8:00-16:00
 • Woensdag 10:00-14:00
 • Donderdag 15:00-19:00

BIG: 49928235404


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Rotterdam Zuid de Kuip

YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip YorBody Fysiotherapie Rotterdam Zuid de Kuip