YorBody Fysiotherapie Rotterdam Mathenesserlaan


Informatie

Fysionetty is aangesloten bij het YorBody Netwerk.

Fysionetty is al bijna 25 jaar een begrip in Rotterdam Noord op de Noorderhavenkade. Sinds 2011 werkt Fysionetty ook samen met huisartsenpraktijk Medicina in Rotterdam West. Op dinsdag- en donderdagmiddag kunt u een afspraak maken voor een behandeling op hun locatie aan de Mathenesserlaan. Tegenwoordig is zij als Yorbody Fysiotherapie Capelle aan den IJssel ook te vinden in Fit for Free Capelle.

Bij Fysionetty kunt u met klachten aan het bewegingsapparaat terecht voor fysiotherapie, adem- en ontspanningstherapie, Manuele therapie Marsman, haptonomie en sportfysiotherapie. Met haar 30 jaar ervaring in het vak staat zij bekend als deskundig en zorgvuldig. Zij weet waar u het over heeft.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieSportfysiotherapieRevalidatie

Ons team

Netty Correa-van der Wacht
Fysiotherapie

Hallo, mijn naam is Netty Correa, ik ben fysiotherapeute en ik woon al jaren in Ommoord. Ik zit al ruim 2,5 jaar bij Fit for Free Capelle als Yorbody Fysiotherapie Capelle aan den IJssel. Ik ben wat je noemt een allround fysiotherapeut, je kunt bij mij terecht met blessures of andere klachten aan het bewegingsapparaat voor fysiotherapie, adem- en ontspanningstherapie, Manuele therapie Marsman, haptonomie, dry needling en sportfysiotherapie.

Ook voor sportmassage ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil als fysiotherapeut heel graag de verbinding leggen tussen de gezondheidszorg en de sport. Dat betekent voor jou onder andere dat je me vaak in de zaal rond zult zien lopen. Je mag me dan altijd aanspreken en bijvoorbeeld mee laten kijken bij een oefening. Ook als je bij mij onder behandeling bent kun je meestal gewoon blijven sporten, zo nodig passen we gewoon je programma aan.
Met mijn meer dan 30 jaar ervaring in het vak heb ik het antwoord op veel vragen paraat, dus kom gerust! Waar ik het antwoord niet weet, zoek ik het op, of ik verwijs je door, zodat je nooit met je vragen blijft zitten.

Yorbody Fysiotherapie Capelle is direct toegankelijk, dus ook zonder verwijsbrief van een arts.
Je kunt telefonisch en via WhatsApp op 06-4700 9045 of via www.yorbody.nl direct contact opnemen om een afspraak te maken.
Mijn emailadres is capelle@yorbody.nl

Aanwezigheid Netty
  • Dinsdag 12:30-18:00
  • Donderdag 8:00-12:30

BIG: 49035427804


Afspraak maken

Laden...