YorBody Fysiotherapie Rotterdam Centrum Hoogstraat


Informatie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Rotterdam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze fysio helpt u graag. De fysiotherapie behandeling  kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze fysio doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Yorbody fysiotherapie is al jaren gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Onze fysio’s Marvin en Kenneth staan klaar voor u om u te helpen met uw behandeldoel en wens! Wij zijn gevestigd in sportschool Fit For Free.

 

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Centrum Hoogstraat

Waardering: 7.8

Goede fysiotherapie, kijkt en luistert goed en denkt mee met het vinden van oplossingen.... Lees meer

geplaatst op 15 februari 2017
Waardering: 8.2

Prima behandeling. Ik ben sneller dan verwacht van mijn klacht af. Ik hoop het niet, maar indien ik weer een klacht heb kom ik zeker hier terug!... Lees meer

geplaatst op 13 februari 2017
Waardering: 8.2

Heel snel afspraak kunnen maken en goede info en oefeneningen om de pijn te verhelpen top !... Lees meer

geplaatst op 25 januari 2017
Waardering: 8.7

Kundig en professioneel... Lees meer

geplaatst op 2 november 2016

Ons team

Marvin Bath
Fysiotherapie

Mijn naam is Marvin Bath,  een sportieve, ambitieuze fysiotherapeut en MSc Sportfysiotherapeut i.o. Tevens ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij eredivisieclub ADO Den Haag. Ik heb ruime werkervaring op het gebied van sport gerelateerde klachten, o.a. als fysiotherapeut bij SUBT, waar ik voetballers uitkomend op het hoogste niveau op Curaçao heb begeleid, en een afstudeerstage bij eredivisieclub Excelsior.Daarnaast heb ik ook uitgebreide werkervaring opgedaan met niet-sport gerelateerde klachten in de algemene praktijk, en op de orthopedische afdeling van een verpleeghuis. Ik ben voortdurend bezig met uitbreiding van mijn kennis en heb verschillende aanvullende cursussen gedaan, zoals:

 •  Fitnessdocent
 •  Wellnessmasseur
 •  Voeding en Sport
 • Specialist Fysieke Trainer Voetbal (Rehaboom)
 • Kinesio/Medical Taping
Ongeacht leeftijd, geslacht en afkomst, help ik u graag met het onderzoeken, behandelen en begeleiden van uw sport gerelateerde en niet-sportgerelateerde problemen met bewegen. Het streven is daarbij altijd om gezamenlijk de oorzaak van uw klacht(en) te achterhalen, een zo optimaal mogelijk herstel te bewerkstelligen, uw zelfredzaamheid te vergroten en terug keer van de klacht(en) te voorkomen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u mij bereiken via: email mbath@yorbody.nl of tel. 010-4143293. U kunt bij mij terecht op locatie YorBody Hoogstraat, gelegen in de Fit for Free Hoogstraat aan de Wijde Kerkstraat 5 in Rotterdam.

Aanwezigheid Marvin
 • Maandag 8:00 - 11:30
 • Dinsdag 8:00 - 11:30
 • Woensdag 8:00 - 16:30
 • Donderdag 8:00 - 11:30
 • Vrijdag Afwezig
 • Zaterdag Afwezig
 • Zondag Afwezig

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Rotterdam Centrum Hoogstraat
9
uit 16 reviews.

locatie-foto locatie-foto locatie-foto