YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos


Informatie

YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos werkt met clienten van alle leeftijden: van kinderen tot bejaarden. Ook behandeling aan huis is mogelijk, als u hiervoor een indicatie heeft. Onze specialisaties zijn: dry needling, behandeling van triggerpoints en spierklachten d.m.v. cupping, psychosomatische fysiotherapie en manuele lymfedrainage (oedeem).

YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos opent haar deuren op 1 maart!

Alvast een afspraak inplannen? Dat kan mail naar kerkenbos@yorbody.nl of bel 06-4358 1497

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Samantha t Hoen
Fysiotherapie

Na mijn afstuderen in 2005 heb ik diverse waarnemingen gedaan om te kijken welke setting mij het meeste aansprak. Van 2006 tot 2016 ben ik als allround fysiotherapeut bij een particuliere praktijk in Oss werkzaam geweest, aansluitend bij een praktijk in Rheden. In 2007 heb ik mijn opleiding oedeemfysiotherapie afgerond. De diverse aanvullende cursussen die ik heb gevolgd op dit gebied en het gebied van de oncologie stellen mij in staat patiënten met alle voorkomende oedeem en oncologie problemen te begeleiden en helpen. In januari 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart 't Hoen Therapie. Sinds maart 2019 werk ik samen met Esther van Son van Yorbody.

Aanwezigheid Samantha
Esther van Son
Fysiotherapie

Esther van Son zal op 1 september 2016 starten met haar YorBody fysiotherapie praktijk in Nijmegen Jonkerbos. nadere informatie volgt zsm. Voor info of een afspraak kan je mailen naar jonkerbos@yorbody.nl of bellen met (06) 43 58 14 97

Aanwezigheid Esther

BIG: 99920677104


Afspraak maken

Laden...