YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos


Informatie

Sinds april 2019 vinden we in Lindenholt (Kerkenbos) YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos. Hier behandelen Mike Zwitserloot en Melissa van Oijen allerlei fysieke klachten. Dit doen zij met gebruikmaking van de faciliteiten van de Basic Fit Sportschool.

 

Jouw persoonlijke behandelplan

“Wij vinden het belangrijk om holistisch te kijken naar de cliënt. We nemen bij de intake altijd ruim de tijd om je te leren kennen en te onderzoeken hoe we het lichaam kunnen helpen herstellen. Daarbij kijken we ook hoe je leefstijl is. Is er bijvoorbeeld een relatie tussen de fysieke klacht en het werk of vrije-tijdsbesteding? Soms worden lichamelijke klachten veroorzaakt door stress, en wij vinden dat daar ook aandacht voor moet zijn. We maken altijd in samenspraak met jou een passend behandelplan.”

Alle klachten aan spieren of gewrichten

Je kunt bij Fysiotherapie Kerkenbos terecht met alle mogelijke klachten aan spieren en gewrichten.
Mike is onder andere gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, sportblessures, medical taping, triggerpointmassage en cupping
Melissa is net als Mike ook naast algemeen fysiotherapeut en onder andere gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, medical taping en cupping.

Wij behandelen ook aan huis wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen. Voor bedrijven is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor behandeling of preventie van werkgerelateerde klachten. Dit doen wij door bijvoorbeeld een werkplekonderzoek te doen, of een blessure-check voor medewerkers met rug- of nekklachten. Kortom: we zijn zeer allround als het gaat om het helpen van mensen bij gezond bewegen.”

Basic-Fit

Fysiotherapie Kerkenbos is te vinden in de Basic Fit sportschool. “Wat niet iedereen weet is dat de praktijk ook open is voor niet-leden van Basic Fit. Door de samenwerking met Basic Fit beschikken wij over de gehele sportzaal en alle fitness-apparatuur. Dit biedt veel mogelijkheden voor de behandeling van allerlei fysieke klachten. En voor de cliënten is het fijn dat ze de behandeling kunnen combineren met hun wekelijkse work-out,” vertelt Mike.

Voor een afspraak bel ons op nummer 06-25415821 of mail naar Kerkenbos@yorbody.nl.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapieSportmassageMedical TapingTriggerpoint TherapieTriggerpointRevalidatie

Ons team

Mike Zwitserloot
Fysiotherapie

Mijn naam is Mike Zwitserloot, 30 jaar en woonachtig in Beugen. In 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik de specialisatie manueel therapeutisch handelen gevolgd en heb ik me bezig gehouden met sport gerelateerde klachten.

Verder ben ik ook gespecialiseerd in voeding en lifestyleadvies. De relatie tussen voeding/lifestyle en herstel van het lichaam is enorm belangrijk!
Helaas wordt deze relatie niet altijd op waarde ingeschat.

Hobby's:

In het verleden heb ik jaren onder de lat gestaan op het voetbalveld maar inmiddels gestopt. Ik houdt mij nu graag bezig met fitness qua sport, reizen en/of culinair genieten.  

Waarvoor kunt u onder andere bij mij terecht?


  • Wervelkolom gerelateerde klachten als rugpijn nekpijn en hoofdpijn.

  • Sport gerelateerde klachten en blessures

  • Herstel na (gewricht vervangende) operatie

  • Tennis of golferselleboog

  • Medical taping

  • Sportmassage

  • Voeding en lifestyle advies

Aanwezigheid Mike
  • Dinsdag 9:00-13:00
  • Donderdag 9:00-13:00

BIG: 49920944804


Afspraak maken

Laden...