YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos


Informatie

Beste patiënt, wij blijven open voor online fysiotherapie en zijn er om je te helpen.
Meer informatie over online fysiotherapie of een afspraak maken? Klik dan hier.

Onze specialisaties zijn: behandeling van (lymfe-)oedeem, lichamelijke klachten herstel t.g.v. oncologie, problemen van rug, nek, schouders, behandeling van triggerpoints en spierklachten d.m.v. massage, cuppingtherapie en dry needling. Sporters kunnen bij ons terecht voor de behandeling van sportblessures (o.a. met medical taping)!

YorBody Fysiotherapie Kerkenbos Nijmegen werkt met cliënten van alle leeftijden. Behandeling aan huis is mogelijk, als u hiervoor een indicatie heeft.

Voor informatie of een afspraak: mail naar kerkenbos@yorbody.nl of bel 06-38287475 (Samantha) of 06-43581497 (Esther)

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapieSportmassageMedical TapingTriggerpoint TherapieTriggerpointRevalidatie

Ons team

Esther van Son
Algemeen Fysiotherapeut

Mijn naam is Esther van Son, fysiotherapeut en praktijkeigenaar van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Jonkerbos. In het verleden ben ik jarenlang werkzaam geweest in het (paramedisch) hoger beroepsonderwijs  als docent, onderwijskundige, werkplekonderzoeker en ergonomisch adviseur.

Als fysiotherapeut werk ik vanuit een holistische visie op het lichaam, bewegen en gezondheid.  Ik kijk naar het gehele lichaam, gewoonten, lifestyle en hoe dit jouw klachten beïnvloedt. Een behandeling 'op maat' en een persoonlijke benadering, daar sta ik voor!

Specialisaties: triggerpoint/dry needling, behandeling van claudicatio intermittens (aangesloten bij Claudicationet), leefstijlcoaching, cuppingtherapie (ook voor littekenbehandeling). Daarnaast ben ik lymfoedeemtherapeut i.o. (methode Caseley Smith).

Voor info of een afspraak: mail naar Jonkerbos@yorbody.nl  of bel 06-4358 1497

Aanwezigheid Esther
  • Maandag Afwezig
  • Dinsdag Afwezig
  • Woensdag Afwezig
  • Donderdag Afwezig
  • Vrijdag Afwezig
  • Zaterdag Afwezig
  • Zondag Afwezig

BIG: 99920677104


Afspraak maken

Laden...