YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos


Informatie

YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos werkt met clienten van alle leeftijden: van kinderen tot bejaarden. Ook behandeling aan huis is mogelijk, als u hiervoor een indicatie heeft. Onze specialisaties zijn: dry needling, behandeling van triggerpoints en spierklachten d.m.v. cupping, psychosomatische fysiotherapie en manuele lymfedrainage (oedeem).

YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos opent haar deuren op 1 maart!

Alvast een afspraak inplannen? Dat kan mail naar kerkenbos@yorbody.nl of bel 06-4358 1497

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Samantha t Hoen
Fysiotherapie

Na mijn afstuderen in 2005 heb ik diverse waarnemingen gedaan om te kijken welke setting mij het meeste aansprak. Van 2006 tot 2016 ben ik als allround fysiotherapeut bij een particuliere praktijk in Oss werkzaam geweest, aansluitend bij een praktijk in Rheden. In 2007 heb ik mijn opleiding oedeemfysiotherapie afgerond. De diverse aanvullende cursussen die ik heb gevolgd op dit gebied en het gebied van de oncologie stellen mij in staat patiënten met alle voorkomende oedeem en oncologie problemen te begeleiden en helpen. In januari 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart 't Hoen Therapie. Sinds maart 2019 werk ik samen met Esther van Son van Yorbody.

Aanwezigheid Samantha
  • Woensdag 8:30-20:00
  • Donderdag 16:00-20:00
  • Vrijdag 8:30-16:30

BIG: 29063111904

Esther van Son
Fysiotherapie

Mijn naam is Esther van Son, fysiotherapeut en praktijkeigenaar van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Jonkerbos en Kerkenbos.  Het is mijn missie om jou te helpen bij het herstel van het lichaam als er klachten zijn aan spieren, pezen en gewrichten. Hierdoor kun je (weer) blijven doen wat belangrijk voor jou is. Samen met jou kijk ik naar het gehele lichaam, gewoonten, lifestyle en hoe dit de klachten beïnvloedt. Ik vind het belangrijk om, samen met jou, te komen tot de beste behandeling voor uw beweegklachten. Een behandeling op jouw lijf geschreven en een persoonlijke benadering, daar sta ik voor! Eerder heb ik specialisaties gedaan in Dry Needling en psychosomatische fysiotherapie. Spierklachten behandel ik o.a.met triggerpoint- en cuppingtherapie. Cupping is daarnaast ook goed voor het behandelen van littekenweefsel! Daarnaast ben ik Oedeemfysiotherapeut i.o., en ben ik specialist in Aqua lymphatic Therapy, een vorm van oefentherapie in het water, speciaal voor mensen met oedeemklachten. Voor particulieren, bedrijven en instellingen ben ik tevens in te zetten als werkplekonderzoeker en ergonomisch adviseur. Voor info of een afspraak: mail naar naar Kerkenbos@yorbody.nl (voor de locatie Kerkenbos); Jonkerbos@yorbody.nl (voor de locatie Jonkerbos of bel met 06-4358 1497

Aanwezigheid Esther

BIG: 99920677104


Afspraak maken

Laden...