YorBody Fysiotherapie Nijmegen Kerkenbos


Informatie

Onze specialisaties zijn: behandeling van (lymfe-)oedeem, lichamelijke klachten herstel t.g.v. oncologie, problemen van rug, nek, schouders, behandeling van triggerpoints en spierklachten d.m.v. massage, cuppingtherapie en dry needling. Sporters kunnen bij ons terecht voor de behandeling van sportblessures (o.a. met medical taping)!

YorBody Fysiotherapie Kerkenbos Nijmegen werkt met cliënten van alle leeftijden. Behandeling aan huis is mogelijk, als u hiervoor een indicatie heeft.

Voor informatie of een afspraak: mail naar kerkenbos@yorbody.nl of bel 06-38287475 (Samantha) of 06-43581497 (Esther)

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapieSportmassageMedical TapingTriggerpoint TherapieTriggerpointRevalidatie

Ons team

Esther van Son
Algemeen Fysiotherapeut

Mijn naam is Esther van Son, fysiotherapeut en praktijkeigenaar van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Jonkerbos en Kerkenbos.  Het is mijn missie om jou te helpen bij het herstel van het lichaam als er klachten zijn aan spieren, pezen en gewrichten. Hierdoor kun je (weer) blijven doen wat belangrijk voor jou is.

Samen met jou kijk ik naar het gehele lichaam, gewoonten, lifestyle en hoe dit de klachten beïnvloedt. Ik vind het belangrijk om, samen met jou, te komen tot de beste behandeling voor uw beweegklachten. Een behandeling op jouw lijf geschreven en een persoonlijke benadering, daar sta ik voor!

Eerder heb ik specialisaties gedaan in Dry Needling en psychosomatische fysiotherapie. Spierklachten behandel ik o.a.met triggerpoint- en cuppingtherapie. Cupping is daarnaast ook goed voor het behandelen van littekenweefsel!

Daarnaast ben ik Oedeemfysiotherapeut i.o., en ben ik specialist in Aqua lymphatic Therapy, een vorm van oefentherapie in het water, speciaal voor mensen met oedeemklachten.

Voor particulieren, bedrijven en instellingen ben ik tevens in te zetten als werkplekonderzoeker en ergonomisch adviseur.

Voor info of een afspraak: mail naar naar Kerkenbos@yorbody.nl (voor de locatie Kerkenbos); Jonkerbos@yorbody.nl (voor de locatie Jonkerbos of bel met 06-4358 1497.

Aanwezigheid Esther
  • Maandag 14.00-20.00
  • Dinsdag Afwezig
  • Woensdag Afwezig
  • Donderdag 8.30-13.00
  • Vrijdag Afwezig
  • Zaterdag Afwezig
  • Zondag Afwezig

BIG: 99920677104


Afspraak maken

Laden...