YorBody Fysiotherapie Maastricht Reinaartsingel


Informatie

Ster Fysio Coumans is aangesloten bij het YorBody Netwerk.

Ster Fysio Coumans is een nieuwe naam voor een praktijk die u al jaren kent. Nadat in 2014 de Maatschap Fysiovision Maastricht is opgeheven, is de praktijk gecontinueerd door hetzelfde team fysiotherapeuten als: STER FYSIO COUMANS.

Ster Fysio Coumans biedt jarenlange ervaring en expertise op diverse aandachtsgebieden binnen de fysiotherapie in één fysiotherapiepraktijk.

Ster Fysio Coumans is aangesloten bij het landelijke YorBody Netwerk, hiermee bundelen we jarenlange ervaring en expertise op diverse aandachtsgebieden binnen de fysiotherapie in één fysiotherapiepraktijk en kunnen wij onze cliënten op een nog breder vlak behandelingen aanbieden.

 

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieSportmassage

Klanten over YorBody Fysiotherapie Maastricht Reinaartsingel

Waardering: 10

Top fysio! Staat altijd klaar wanneer het nodig is en de gerichte bahndeling zorgt voor een snelle klacht vermindering.... Lees meer

geplaatst op 25 maart 2019
Waardering: 9.8

Ik ben al jaren bij Fysio Ster Coumans, dit in verband met de kwaliteit van de fysiotherapeut, zijn kennis en kunde, maar ook de behandeling, zeker een aanrader voor andere patiënten.... Lees meer

geplaatst op 27 februari 2019
Waardering: 10

Merkbaar verbetering na een enkelbandletsel en uitermate deskundige behandeling en advies... Lees meer

geplaatst op 25 februari 2019
Waardering: 9.8

Mijn ervaring is dat ik prima en vakkundig geholpen word.... Lees meer

geplaatst op 22 februari 2019

Ons team

Peter Coumans
Fysio- en Manueel Therapie

Ik ben Peter Coumans, woonachtig in Maastricht, getrouwd en vader van 2 zonen (17 jaar). In mijn vrije tijd ben ik actief binnen het verenigingsleven en wil ik graag 2 tot 3 maal per week fitnessen of joggen (helaas haal ik dit niet altijd…). Ik ben meer als 25 jaar werkzaam als fysiotherapeut (veelal 1stelijns fysiotherapiepraktijk,  verschillende sportverenigingen en arbeidsre-integratie). Gedurende deze periode heb ik, naast allerlei cursussen, ook de opleidingen Manuele Therapie (SOMT) en Physical Rehabilitation Trainer (IAS) gevolgd. Momenteel ben ik in mijn afrondende fase van het behalen van mijn Master in Science Manueel Therapie. Ik ben werkzaam bij Ster Fysio Coumans / YorBody Limburg die, na oprichting in 2008, is uitgegroeid tot een praktijk met 4 locaties en 6 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties:

  • Manuele therapie (Master in Science)
  • Oedeemfysiotherapie (io)
  • Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV) aangesloten bij Claudicatio Net
  • Sportieve Revalidatie Training (PRT)
  • Orthopedische Revalidatie volgens de 4 x T Methode
  • Echografie
  • Shockwave
  • Tapen, Bandageren, Medical Tape – Cure Tape
Sinds 2015 is er een samenwerkingsverband met YorBody Fysiotherapie, waardoor we ons nog meer richten op het verbeteren van onze kwaliteit en innovatie. Ster Fysio Coumans / Yorbody Limburg beschikt op de locaties in Maastricht (3) en Brunssum (1) door de samenwerking met Fit For Free en Basic Fit over de modernste apparatuur en volop ruimte om kwalitatieve en actieve benadering van uw herstel te ondersteunen.  

Aanwezigheid Peter

BIG: 59033383304


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Maastricht Reinaartsingel

YorBody Fysiotherapie Maastricht Reinaartsingel YorBody Fysiotherapie Maastricht Reinaartsingel YorBody Fysiotherapie Maastricht Reinaartsingel