YorBody Fysiotherapie Kampen


Informatie

Nieuw bij YorBody Fysiotherapie Kampen: Gratis e-consult ter kennismaking. Vraag hier een consult aan.

Praktijk voor fysiotherapie in Kampen

YorBody Fysiotherapie Kampen is een praktijk waar deskundigheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en de beste zorg op maat, op nummer 1 staat. Wij maken gebruik van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen. U kunt bij ons terecht voor zowel acute als chronische klachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in echografie, ShockWave en longfysiotherapie. Deze behandelmethodes kunnen toegepast worden zonder extra kosten voor onze cliënten. Dit betekent dat als wij een echo moeten maken hier geen extra kosten aan verbonden zijn. Dit geldt ook voor ShockWave en longfysiotherapie. Onze therapeuten behandelen orthopedische-, werkgerelateerde-, longproblematische- en sportgerelateerde klachten.

 

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Kampen

De praktijk bevindt zich in het pand van Fit for Free Kampen. Naast de therapie in de praktijkruimte behandelen wij ook aan huis. YorBody Fysiotherapie Kampen heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

 • Ruime openingstijden;
 • Goede bereikbaarheid;
 • Gratis parkeren;
 • De nieuwste trainingsapparatuur aanwezig;
 • Echografie aanwezig;
 • ShockWave therapie aanwezig.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Kampen.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistRugspecialistSportfysiotherapieEchografieShockwaveLongfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Kampen

Waardering: 10

D.m.v. een echo werd snel duidelijk wat voor blessure ik had en hoe erg het was. Door de shockwave therapie ging het herstel sneller en kon ik mijn sport eerder beoefenen dan gedacht... Lees meer

geplaatst op 11 maart 2020
Waardering: 9.8

Goed luisterende fysio. Hij luistert goed naar de vraag en gaat opzoek naar de oorzaak. Er wordt dus gewerkt aan de oorzaak en niet het probleem. Hierdoor leer je omgaan met het probleem en wordt het...... Lees meer

geplaatst op 11 maart 2020
Waardering: 9.7

Veel kennis en dus goede specialiteit voor rugklachten.... Lees meer

geplaatst op 7 februari 2020
Waardering: 10

Snelle diagnose en behandeling middels echo en shockwave therapie.... Lees meer

geplaatst op 17 januari 2020

Ons team

Matthias Hammer
Fysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut, Longfysiotherapeut, Echografist & ShockWave behandelaar

Mijn naam is Matthias Hammer, een enthousiaste en resultaatgerichte fysiotherapeut met veel interesse in orthopedische en sport gerelateerde klachten. Ik ben sinds september 2018 werkzaam als fysiotherapeut bij YorBody Fysiotherapie. Bij Yorbody Kampen & Zwolle kunt u gebruik maken van kwalitatieve trainingsfaciliteiten.
Als algemeen fysiotherapeut ben ik middels opleidingen gespecialiseerd in:

- Echografie
- Shockwave therapie
- Astma & COPD klachten
- Hielspoor klachten
- Rugklachten
- Nekklachten
- Hoofdpijnklachten
- Knieklachten
- Tenniselleboog klachten
- Medical Taping
- Sportblessures
- Schouderklachten

Ondervind u hinder tijdens het bewegen, op sportief vlak of gewoonweg in het dagelijks leven? Dan help ik u graag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Ik ben aanwezig op maandag tot en met zaterdag. Voor het maken van een afspraak of indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 038-2022679 of te mailen naar mhammer@yorbody.nl.

Aanwezigheid Matthias
 • Maandag 8:00-21:00
 • Dinsdag 8:00-21:00
 • Woensdag 8:00-21:00
 • Donderdag 8:00-21:00
 • Vrijdag 8:00-21:00
 • Zaterdag 10:00-16:00

BIG: 79922051704

Roelof Meijer
Fysiotherapie

Hallo allemaal,

Mijn naam is Roelof Meijer en vanaf 1 december 2019 ben ik werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie te Kampen en Zwolle.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in zowel de reguliere (sport)fysiotherapie als in de bedrijfsfysiotherapie.

Op dit moment ben ik mij aan het specialiseren in de McKenzie therapie (ook wel Mechanische Diagnose en Therapie genaamd). Dit is een internationaal geprezen methode voor onderzoek en behandeling van pijn aan de wervelkolom en ledematen. Dat betekent dat indien er een probleem is in of rond de wervelkolom, gewrichten en spieren, een MDT- evaluatie geschikt kan zijn.

McKenzie therapie onderscheidt zich ten opzichte van andere therapieën door het gebruik van herhaalde bewegingen in plaats van een enkele beweging. De manier waarop uw symptomen en uw beweeglijkheid veranderen tijdens deze herhaalde bewegingen, voorziet mij van informatie die ik kan gebruiken om tot uw mechanische diagnose te komen.

Dat deze therapie erg succesvol is blijkt wel dat uit recent onderzoek is gebleken dat het gebruik van McKenzie therapie een kostenreductie kan geven van meer dan 50% op alle zorgkosten (Donelson et. Al, 2019).

Binnen de McKenzie therapie ben ik op dit moment m.n. gespecialiseerd in de rug, nek en schouderregio. Heeft u klachten in een van deze regio’s aarzel dan niet, en neem contact met mij op!

Aanwezigheid Roelof
 • Maandag 8:00-21:00
 • Vrijdag 8:00-21:00

BIG: 19921487904


Afspraak maken

Laden...