YorBody Fysiotherapie Hoorn


Informatie

De YorBody Fysiotherapie locatie is gevestigd in de Fit for Free vestiging in Hoorn.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry Needling

Ons team

Barend Kes
Fysiotherapie

Mijn naam is Barend Kes en ik werk sinds januari 2018 als fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie in Hoorn gevestigd in Fit4Free. Sinds mijn jeugd ligt mijn interesse bij sport, in het bijzonder fitness, voetbal en handbal. Dit is een van de redenen dat ik voor het vak fysiotherapie heb gekozen. Ik vind het heel leuk en uitdagend om mensen te begeleiden bij het verhelpen van de klachten die zij hebben opgelopen. Graag help ik u dan ook bij uw klachten aan het houdingsbewegingsapparaat. Ik richt me hierbij op het intensief en handmatig behandelen van het spierweefsel en gewrichten, alvorens door middel van oefeningen de belastbaarheid van het lichaam wordt verhoogd.

Aanwezigheid Barend
 • Maandag 18.00 -21.00
 • Dinsdag 09.00 - 18.00
 • Donderdag 09.00 - 18.00
Vacature YorBody Hoorn
Fysiotherapie

Sinds 1 april 2014 heeft YorBody Fysiotherapie een prachtige locatie in Hoorn. De locatie is gevestigd in de sportschoolketen Fit For Free. Dus optimale revalidatie- en trainingsmogelijkheden gegarandeerd en een klantenbestand van ruim 4000 leden. Voor de vestiging YorBody Fysiotherapie Hoorn, zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een ondernemende, enthousiaste fysiotherapeut(e). Wij zoeken een ondernemende, actieve collega die het een uitdaging vindt om zijn/haar klantenkring  te vergroten door actief op de werkvloer aanwezig te zijn en mee denkt om zijn/haar klantenkring verder uit te breiden. Het gaat om een functie van ca. 20 uur. Twee hele dagen , 1-2 avonden en eventueel een dagdeel in het weekend. Wil je graag investeren in de toekomst en ons ondersteunen om YorBody Fysiotherapie Hoorn nog beter op de kaart te zetten? Voor meer informatie over de eisen en het aanbod, stuur een mail naar: hoorn@yorbody.nl t.a.v. Sarah Zandbergen.

Aanwezigheid Vacature
Sarah Zandbergen
Fysiotherapie

Graag zou ik mij even willen voorstellen. Mijn naam is Sarah Zandbergen.Ik heb de academie voor lichamelijke opvoeding gevolgd en ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeute. Ik ben een sportvrouw in hart en nieren. Een leven zonder sport kan ik me dan ook moeilijk voorstellen. Gezond leven vind ik belangrijk. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat je dicht bij jezelf blijft. En, beter in je vel gaat zitten. Dat straal je dan uit. Daar heb je vooral zelf iets aan maar ook anderen.Ik heb passie voor sport en vind het geweldig om mensen op het gebied van bewegen te kunnen coachen en te begeleiden. Ook als het lichaam even niet zo meewerkt, zie ik hier een uitdaging in en zoek ik naar oplossingen en/of de juiste aanpassingen. Naast fysiotherapeut ben ik ook personal trainer en begeleid ik groepen. Door het volgen van diverse opleidingen, heb ik de volledige knowhow om mensen te coachen en te trainen..Tevens heb ik mij gespecialiseerd als golf-fysiotrainster en golffysiotherapeut. Ik houd me voornamelijk bezig met golfblessures en de preventie daarvan. Daarnaast verzorg ik als personal trainer golf-specifieke trainingen, waarbij we ons concentreren op spieren die bij de golf(swing) erg belangrijk kunnen zijn. Denk daarbij vooral aan het versterken van rug en buikspieren, de zogeheten core-spieren.

Mijn missie is : Ik vind het geweldig om mensen op het gebied van bewegen te kunnen coachen en te begeleiden/behandelen. Ook als het lichaam even niet zo meewerkt en er sprake is van pijn, blessures en of andere fysieke klachten, zie ik hier een uitdaging in en zoek ik naar oplossingen en/of de juiste aanpassingen. De klant staat bij mij centraal!

Specialismen:

 • Gespecialiseerd in rugklachten/Erkend McKenzie therapeut
 • Erkend Golf-fysiotherapeut
 • Golffysio-trainer
 • Medical taping
 • (Sport)massages
 • Gediplomeerd personal trainer
 • Certificaat voeding bij sport
 • Gediplomeerd groepslesdocente
 

Aanwezigheid Sarah
 • Maandag 09:00 - 18:00
 • Woensdag 09:00 - 18:00
 • Vrijdag 09:00 - 13:00
 • Zaterdag op afspraak

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
locatie-foto locatie-foto locatie-foto locatie-foto