YorBody Fysiotherapie Hoofddorp


Informatie

Fysiotherapie praktijk in Hoofddorp

YorBody Fysiotherapie Hoofddorp is gevestigd in de Basic-Fit aan Arnolduspark 16.

Het team van YorBody Fysiotherapie Hoofddorp bestaat uit fysiotherapeuten die zich hebben verdiept in sportklachten, manuele technieken, 3D wervelkolom, arbeid gerelateerde klachten, myofasciale triggerpoints, medical taping en, houdings- en bewegingsapparaat.

 

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Hoofddorp

De faciliteiten die wij aanbieden om gezond gedrag te stimuleren bestaan uit een behandelkamer en een oefenzaal met groot aanbod van cardio/kracht apparatuur. YorBody Fysiotherapie Hoofddorp stimuleert gezond gedrag ook na een behandeltraject door middel van fitness onder begeleiding. YorBody Fysiotherapie Hoofddorp is de fysiotherapeut van Hoofddorp. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract.

Benieuwd naar de verschillende soorten behandelingen? Lees het hier.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Hoofddorp.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Hoofddorp

Waardering: 9.6

Ik ben zeer tevreden met de fysiotherapeut die mij behandelt heeft. Ik had een zeer pijnlijke arm en kon al voor maanden bijna niets meer mee met die arm en van middel van dry needling na een paar...... Lees meer

geplaatst op 29 juni 2020
Waardering: 10

Hele goede aandacht voor patiënt en behandelmethode.... Lees meer

geplaatst op 15 oktober 2019
Waardering: 9.2

Luistert goed en heeft veel verstand van zijn vak af. Niet alleen gezellig om te gaan maar stak er ook nog veel van op en de fysiotherapie werkte goed.... Lees meer

geplaatst op 2 december 2013
Waardering: 9.0

Yorbody is een moderne organisatie met jonge medewerkers, maar echter in een wat oudere accommodatie. Dit laat niet onverlet dat ze vol enthousiasme hun patiënten benaderen en behandelen. Niet...... Lees meer

geplaatst op 13 november 2013

Ons team

Paul Candiff
Fysiotherapie

Mijn naam is Paul Candiff. Vanaf jongs af aan had ik maar één doel voor ogen en dat was om professioneel basketballer te worden. Na veel oefenen en hard trainen, mocht ik deze droom deels verwezenlijken. Na mijn deelname aan de Nederlandse competentie en Europese kampioenschappen met het Nederlandse team, werd het tijd om mijn talent verder te ontwikkelen in Amerika. Ik speelde een half jaar bij een college in Californië toen ik helaas geblesseerd raakte aan mijn knie. Mijn Amerikaanse droom was over en ik revalideerde van een kruisbandoperatie in Nederland. Tijdens deze revalidatieperiode ben ik intensief fysiotherapeutisch begeleid en raakte ik enthousiast over dit mooie vak. Ik heb net de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond.

Ik hou ervan om mensen die met klachten binnen komen te helpen van die klachten af te komen. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor 3D wervelkolom gedaan in Leiden en het verdiepingsprogramma Myofasciale triggerpoints. Ik pas manuele technieken toe in de behandelkamer maar wil de patiënt ook graag zo snel mogelijk weer actief krijgen. Want met een actieve levensstijl worden de klachten in de toekomst ook zo goed mogelijk onder controle gehouden.

Aanwezigheid Paul
  • Maandag 08:00-18:00
  • Vrijdag 08:00-18:00

BIG: 79924621504


Afspraak maken

Laden...