YorBody Fysiotherapie Hilversum


Informatie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Hilversum! Wij zijn gevestigd in de FitForFree Hilversum.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Hilversum.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapie

Ons team

Anke Andriessen
Fysiotherapie

Mijn naam is Anke Andriessen en ik zal vanaf 1 april als fysiotherapeut werkzaam zijn bij YorBody Hilversum binnen Fit for Free. Ik ben 34 jaar en nu 8 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Zelf ben ik ook erg sportief, heb lange tijd gevoetbald en ben momenteel fanatiek aan het tennissen en hardlopen. Ik zal 4 dagdelen per week aanwezig zijn bij Fit4Free dus schroom niet om bij blessures contact met mij op te nemen, of stel je vragen direct als je mij in de sportzaal ziet lopen!

Aanwezigheid Anke
  • Maandag 11.30 - 17.00
  • Dinsdag 9:00-14:00
  • Woensdag 9:00-13:00

BIG: 59910031504

Nynke Kuiper
Fysiotherapie

Mijn naam is Nynke Kuiper en ik ben vanaf 1 november 2018 werkzaam als fysiotherapeut bij YorBody Hilversum binnen de Fit for Free. Ik ben 28 jaar en ben werkzaam geweest in het fysiotherapie wereldje in Nederland en Australië, waar ik in beiden veel ervaring heb opgedaan met fysiotherapie binnen de sport. Hierdoor kom ik vooral met sport-gerelateerde klachten goed uit de voeten. Zelf ben ik nu aan het fietsen, fitnessen en hardlopen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen, mij aan te spreken of langs te komen in mijn inloopspreekuur (vrijdags om 10u).

Aanwezigheid Nynke
  • Vrijdag 9:00-13:30

BIG: 49922847004

Ilona Slijpen
Manuele therapie/ Fysiotherapie/ oefentherapie Cesar

Ik ben Ilona Slijpen en werk 2 dagdelen (dinsdagmiddag en woensdagmiddag) in de Fit for Free op de Zeverijnstraat. Je kunt bij mij terecht voor orthopedische klachten (zoals rug, nek, hoofdpijn, schouder en heupklachten) of neurologische klachten (zoals hernia's). Ook kun je bij mij terecht als je vragen hebt over je uitvoering van je oefeningen in relatie tot je klachten.

De therapie kan bij mij bestaan uit manuele therapie, dry needling, houdingstherapie en specifieke oefentherapie.

Mocht je vragen hebben schroom dan niet om mij aan te spreken in de zaal of kom langs bij het inloopspreekuur op dinsdagmiddag om 17.30 tot 18.00. Tot binnenkort!

Aanwezigheid Ilona
  • Dinsdag 14.00-18:00
  • Woensdag 13.30-15:30

BIG: 09916486302


Afspraak maken

Laden...