YorBody Fysiotherapie Heerlen-Parallelweg


Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Heerlen-Parallelweg

Waardering: 9.3

Goede behandeling en wordt ook goed uitgelegd... Lees meer

geplaatst op 24 mei 07:51
Waardering: 10.0

Top fysio.Bij Sanne altijd uitstekende fysio gehad.  Zij weet je goed te motiveren op een positieve manier en met de juiste therapie. Naast de therapi... Lees meer

geplaatst op 22 mei 14:03
Waardering: 10.0

Sanne is een top meid. Heel kundig !! zou het iedereen aanbevelen... Lees meer

geplaatst op 22 mei 08:46
Waardering: 9.7

Toppertje... Lees meer

geplaatst op 22 mei 08:10

Ons team

Sanne Gielkens
Fysiotherapie

Sanne Gielkens is sinds begin 2016 werkzaam op de locaties in Heerlen. Naast de algemene fysiotherapie is Sanne gespecialiseerd in myofasciale triggerpoint behandeling dmv Dry Needling technieken. Verder ligt haar interesse bij de sport- en kinderfysiotherapie. 'Het leuke aan mijn beroep vind ik de omgang met de mens. Mensen komen naar je toe omdat zij een "probleem" of "klacht" hebben en hopen dat ze er zo snel en goed als mogelijk vanaf komen. Om samen met de patiënt voor een oplossing te komen is mijn visie. Samen zullen wij werken om klachtenvrij door het leven te gaan.' Bij vragen of advies kunt U Sanne altijd vragen, bellen of mailen!    

Aanwezigheid Sanne
  • Dinsdag 09.00 - 19.30
  • Donderdag 13.00 - 19.00
  • Vrijdag 09.00 - 17.00
Rik Muris
Fysiotherapie

Hoi, mijn naam is Rik Muris en ik werk sinds januari bij Yorbody fysiotherapie, locatie Ten Esschen in Heerlen. Ik ben ooit begonnen aan fysiotherapie, vanwege mijn interesse in het menselijk lichaam en dit is sinds dien altijd zo gebleven! Momenteel volg ik de opleiding tot manueel therapeut aan de Vrije Universiteit van Brussel, echter ook met functionele trainingstherapie bent u bij mij aan juiste adres. U kunt met al u klachten langs komen en samen zullen we een doeltreffend behandelplan voor u opstellen. Ik hoop u snel te zien op de locatie!

Aanwezigheid Rik
  • Maandag 13.00 - 20.00
  • Woensdag 09.00 - 13.00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Heerlen-Parallelweg
9.5
uit 20 reviews.

locatie-foto locatie-foto locatie-foto