YorBody Fysiotherapie Haarlem Schalkwijk


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Haarlem Schalkwijk!

Wij zijn sinds begin februari geopend op de locatie Schalkwijk in de Basic-Fit op Bernadottelaan 199 te Haarlem.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Haarlem Schalkwijk.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapieSportmassageMedical TapingTriggerpointRevalidatie

Ons team

Jaklin Mamadi
Fysiotherapie

Hallo, Mijn naam is Jaklin Mamadi en woon in Amstelveen. Sinds juni 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Leiderdorp en sinds december 2018 in Amstelveen.

Mijn visie als fysiotherapeut is fysiotherapeutische zorg bieden, waarbij de persoonlijke aandacht voor de client centraal staat.

Dankzij mijn jarenlange werkervaring als fysiotherapeut en werken met mensen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in gebieden als orthopedische revalidatie, arbeidsrevalidatie, fysio fitness, kinesio taping, sportrevalidatie en verschilende massage tharapieen.

In mijn behandelingen werk ik zowel met manuele technieken als met oefentherapie.

Aanwezigheid Jaklin
  • Maandag 9:00-17:00
  • Woensdag 9:00-17:00
  • Vrijdag 9:00-17:00

BIG: 09058441504


Afspraak maken

Laden...