Yorbody Fysiotherapie Emmen


Informatie

Beste patiënt, wij blijven open voor online fysiotherapie en zijn er om je te helpen.
Meer informatie over online fysiotherapie of een afspraak maken? Klik dan hier.

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Emmen! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Dordtsestraat 19-25 te Emmen.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Emmen.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over Yorbody Fysiotherapie Emmen

Waardering: 10

Waar alle dokters ziekenhuizen geen oplossing voor wisten komt deze therapeut met de oplossing. Neemt de tijd voor je niet met meerderen tegelijk. Zo hoort een fysio te zijn. Een aanrader voor...... Lees meer

geplaatst op 6 februari 2016

Ons team

Rob Houkes
Fysiotherapie

Mijn naam is Rob Houkes. Ik ben 30 jaar en al ruim 6 jaar werkzaam als fysiotherapeut, veelal in samenwerking met sportscholen. Ik heb als fysiotherapeut binnen de FitforFree vestigingen van Almelo, Apeldoorn en Groningen gewerkt. Binnen Fitforfree Emmen ga ik per 12 april starten met YorBody Fysiotherapie Emmen en wil ik betaalbare, kwalitatieve fysiotherapie geven voor leden en niet-leden. Ik heb me gespecialiseerd in sportfysiotherapie, orthopedische aandoeningen, rugklachten en echografie. Maar ook met andere klachten heb ik veel ervaring. Vragen staat vrij en ik beantwoord al uw vragen.

Aanwezigheid Rob
  • Maandag 9:00-17:00
  • Dinsdag 9:00-17:00
  • Woensdag 9:00-17:00
  • Donderdag 9:00-17:00
  • Vrijdag 9:00-17:00

BIG: 19910757104


Afspraak maken

Laden...