YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Haarlemmer Houttuinen 37-43 te Amsterdam.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen

Waardering: 8.7

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van de rugklachten .... Lees meer

geplaatst op 26 maart 2018
Waardering: 8.7

Ik ben erg tevreden over de hr. Petzoldt. Na een gesprekje en een kort onderzoek concludeerde hij dat de pijn aan de linkerzijde van mijn lichaam waarschijnlijk kwam door een overspannen milt. Ik...... Lees meer

geplaatst op 23 maart 2018
Waardering: 8.3

Ik ben netjes geholpen en er is goed geluisterd naar mijn klacht.... Lees meer

geplaatst op 16 maart 2018
Waardering: 9.8

Als zorgverlener ben ik heel kritisch wanneer ik zelf patiënt ben. Door mijn positieve ervaringen heb ik mijn zoon ook naar hem gebracht. Mijn zoon had weken in het gips gezeten en zijn arm moest...... Lees meer

geplaatst op 16 maart 2018

Ons team

Mohamed Barghouti
Fysiotherapie

Mijn naam is Mohamed, maar je mag mij ook Mo noemen. Een fysiotherapeut en personal trainer die naast verstand van beweging en training ook verstand heeft van humor. Mijn doel als fysiotherapeut is om er voor te zorgen dat de kwaliteit van jouw beweging geoptimaliseerd wordt. Dit realiseren wij samen door de juiste combinatie van behandeling en/of training in de oefenruimte. Op deze manier komen wij samen tot succes. Wil je een afspraak bij mij maken dan kun je mij bereiken op het telefoonnummer: 0634002813.

Aanwezigheid Mohamed
  • Zaterdag 09:00 - 14:00
Rao Petzoldt
Fysiotherapie

Mijn naam is Rao Petzoldt, fysiotherapeut op de Yorbody locatie Haarlemmer Houttuinen. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. In de afgelopen jaren heb ik veel in de praktijk gewerkt en veel ervaring opgedaan. De gebieden waar ik mij in heb ontwikkeld zijn sport revalidatie, bedrijfs gerelateerde klachten, hoofdpijnklachten en dry needling. Ook ben ik gespecialiseerd in schouders en knieën. Ook praktiseer ik Acupunctuur. Deze traditionele Chinese geneeswijze heeft een holistische visie op gezondheid, waarbij ik symptomen zowel als oorzaak behandel.

Aanwezigheid Rao
  • Dinsdag 10.00 - 19.00
  • Vrijdag 10.00 - 19.00
Courtney Smalley
Fysiotherapie

Courtney Smalley is an American physical therapist and personal trainer with degrees from New York University and The European school of Fysiotherapie. He has over 15 years of sports and orthopedics rehabilitation , strength and conditioning working with athlete's ranging from the national football league (NFL) and ,National Basketball League (NBA) and other sports. Courtney's passion lies in inspiring others to be the absolute best version of themselves in regards to mobility, strength, and function.

Aanwezigheid Courtney
  • Woensdag 12.00 - 16.00
  • Donderdag 12.00 - 16.00
Lisa van Stokkom
Fysiotherapie

Mijn naam is Lisa. Ik ben een echte Maastrichtse en pas sinds kort in Amsterdam. Voor ik fysiotherapie in Nijmegen ging studeren heb ik het CIOS afgerond. Ik heb dan ook veel affiniteit met sport en zorg tijdens de behandeling voor een goede balans tussen actieve oefentherapie en behandeling op de behandelbank. Ik ben flexibel en kan goed luisteren.

Aanwezigheid Lisa
  • Maandag 15:00-20:00
  • Donderdag 16:00-20:00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen

locatie-foto locatie-foto