YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Haarlemmer Houttuinen 37-43 te Amsterdam.

Onze fysiotherapeuten zijn erin gespecialiseerd om jou met onze effectieve behandelmethode zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen. Pijn is een belemmering voor herstel. Zodra de pijn niet meer op de voorgrond staat, kan er een effectieve behandeling worden ingezet.

De behandeling kan revaliderend, preventief, gericht op een re-integratie traject of gericht op het onderhouden van de klachten (verergering voorkomen).

In bijna alle gevallen kunnen onze fysiotherapeuten met jouw hulpvraag aan de slag.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Haarlemmerhouttuinen.

 

Gemakkelijk en snel een afspraak

Afspraak maken
Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen

Waardering: 8.7

Ik ben erg tevreden over de hr. Petzoldt. Na een gesprekje en een kort onderzoek concludeerde hij dat de pijn aan de linkerzijde van mijn lichaam waarschijnlijk kwam door een overspannen milt. Ik...... Lees meer

geplaatst op 21 maart 2018
Waardering: 8.7

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van de rugklachten .... Lees meer

geplaatst op 19 maart 2018
Waardering: 8.3

Ik ben netjes geholpen en er is goed geluisterd naar mijn klacht.... Lees meer

geplaatst op 16 maart 2018
Waardering: 9.8

Als zorgverlener ben ik heel kritisch wanneer ik zelf patiënt ben. Door mijn positieve ervaringen heb ik mijn zoon ook naar hem gebracht. Mijn zoon had weken in het gips gezeten en zijn arm moest...... Lees meer

geplaatst op 16 maart 2018

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen

YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Haarlemmerhouttuinen