YorBody Fysiotherapie Amsterdam Bos en Lommer


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam Bos en Lommer! Wij zijn gevestigd in de nieuwe sportschool van FitForFree Amsterdam Willem de Zwijgerlaan.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistMedical TapingRevalidatie

Ons team

Mohamed Barghouti
Fysiotherapie

Mijn naam is Mohamed, maar je mag mij ook Mo noemen. Een fysiotherapeut en personal trainer die naast verstand van beweging en training ook verstand heeft van humor.

Mijn doel als fysiotherapeut is om er voor te zorgen dat de kwaliteit van jouw beweging geoptimaliseerd wordt. Dit realiseren wij samen door de juiste combinatie van behandeling en/of training in de oefenruimte. Op deze manier komen wij samen tot succes.

Wil je een afspraak bij mij maken dan kun je mij bereiken op het telefoonnummer: 0634002813

Aanwezigheid Mohamed
  • Donderdag 9:00-17:00
  • Zaterdag 9:00-18:00

BIG: 59921888204

Tinpo Fan
Fysiotherapie

Mijn naam is Tinpo en ik ben afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan. Voorbeelden hiervan zijn in een revalidatiecentrum, verzorgingshuis, een algemene praktijk en een minor in kinderen.

Zelf ben ik van jongs af aan al een actief iemand. Zo heb ik sporten beoefend als tennis, duiken, snowboarden, breakdance en kungfu. Om al deze actieve sporten te balanceren speel ik graag piano om te ontspannen. Ik ben een voorstander van balans in de breedste zin. Het model van belasting-belastbaarheid is dan ook zeker terug te vinden in mijn behandelingen.

In mijn behandelingen staat de hulpvraag van de patiënt centraal. Door gezamenlijke besluitvorming zorgen wij er voor dat deze zo goed mogelijk wordt behaald.

Bij vragen mag je aankloppen bij de fysioruimte als de deur open staat, of spreek me aan als je mij in de sportschool ziet lopen. Verder ben ik telefonisch te bereiken op 06 390 18 195 of stuur een e-mail naar tfan@yorbody.nl

Aanwezigheid Tinpo
  • Woensdag 9:00-16:00
  • Vrijdag 9:00-16:00

Afspraak maken

Laden...