YorBody Fysiotherapie Amstelveen


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amstelveen! Wij zijn gevestigd in de Fit For Free aan Maalderij 30 in Amstelveen.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amstelveen.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportmassageMedical TapingTriggerpoint TherapieRevalidatieShockwave

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amstelveen

Waardering: 10

Super behandeling en heel fijn dat er echt geluisterd word naar waar de klachten vandaan komen.... Lees meer

geplaatst op 8 februari 2018
Waardering: 7.3

Behalve dat de heer Michiel bijna altijd later begint dan de afgesproken tijd, is de ervaring wel redelijk goed.... Lees meer

geplaatst op 9 januari 2018
Waardering: 7.5

Michiel is bedreven in wat hij doet en kan goed een diagnose stellen, waardoor je ook zelf verder kan.... Lees meer

geplaatst op 30 december 2017
Waardering: 9.7

Blij dat ik de manuele therapeut bij wie ik eerder elders in behandeling was hier heb terug gevonden. Hij is mij vertrouwd en hij werkt heel deskundig en betrokken.... Lees meer

geplaatst op 27 december 2017

Ons team

Freshta Nayel
Fysiotherapie

Ik ben Freshta Nayel 33 jaar oud, getrouwd en moeder van twee kinderen woonachtig in Amstelveen.

In oktober 2017 ben ik afgestudeerd voor Bachelor Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben eigenaar van YorBody Fysiotherapie IJmuiden en ook werkzaam in Amstelveen. Ik heb al bij diverse praktijken en een revalidatiecentrum ervaring opgedaan.

Mijn passie is om mensen te helpen en zich beter te laten voelen. Fysiotherapie is een ontzettend leuk vak en ik doe mijn werk met veel plezier.

Mijn specialiteiten zijn behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten zoals rug en nekpijn, sportblessures, revalidatie en stress gerelateerde klachten. Mocht u een blessure oplopen bij het sporten of tijdens uw dagelijkse bezigheden of wilt u een gratis health check laten maken, dan bent u bij ons welkom.

Ik spreek verschillende talen, zoals Nederlands, Engels, Dari, Pashto, Perzisch, Urdu en Indie.

Heeft u vragen of pijnklachten?

Spreek ons vooral aan, app, bel of mail.

Hopelijk tot ziens

Aanwezigheid Freshta
  • Dinsdag 8:30-19:00
  • Donderdag 8:30-19:00

BIG: 89923474404

Michiel Smit
Manueeltherapeut

Mijn naam is Michiel Smit, 36 jaar oud en woon in Almere. Ben eigenaar, manager en manueeltherapeut sinds 2014 van Yorbody Fysiotherapie Amstelveen, gelegen in ‘Fit For Free Amstelveen’.

Afgestudeerd in 2006 aan de HvA en in 2011 als (master) Manueel therapeut op het gebied van sport- en gewrichtsgerelateerde aandoeningen en revalidatie. Ik heb ruime kennis en ervaringen in de complexe dynamiek van bewegen 'van top tot teen' en uitgebreide ervaring met complexere en chronische pijnklachten.

Mijn persoonlijke handelswijze is er op gericht om te kijken vanuit de beleving van de patiënt en deze een leidinggevende functie te geven. Om zo een individuele en op maat gemaakte behandeling te geven rekening houdend met de snelheid, voorkeuren en werkwijze van de patiënt. Hiermee wordt geprobeerd op de meest effectieve wijze het meest optimale resultaat te behalen.

Voorheen werkzaam geweest in particuliere praktijken in Amstelveen/ Amsterdam/Schiphol/Laren en Hilversum, Ziekenhuis Amstelland (cardiologie, interne, kort-verblijf en IC), VuMC (neurologie/neuro-chirurgie) en verzorging- en verpleegtehuis De Drie Hoven (A'dam West) en Brentano (Klaasje Zevenster, Amstelveen).


Heeft u vragen of pijnklachten? Spreek ons vooral aan, app, bel of mail.

Aanwezigheid Michiel
  • Maandag 08.30 - 20.00
  • Dinsdag 08.30 - 12.00
  • Woensdag 08.30 - 20.00
  • Vrijdag 08.30 - 12.00

BIG: 29065502204


Afspraak maken

Laden...