YorBody Fysiotherapie Almere-Randstad


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Almere Randstad. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan Randstad 22-101 te Almere.

 

Hebt u lichamelijke klachten? Neem contact met ons op!

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Deena Driessen
Fysiotherapie

Mijn naam is Deena Driessen en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam als fysiotherapeut bij Yorbody Almere Randstad. Tijdens mijn opleiding heb ik mij verdiept op heel veel verschillende (klacht)gebieden zoals: kinderfysiotherapie, schouder, knie, enkel, rug, nek en sportblessures. Daarnaast heb ik ook een cursus sportfysiotherapie en medical taping afgerond. Zelf voetbal ik al 19 jaar en heb daarin ook verschillende blessures gezien en behandeld. Naast dat we samen opzoek gaan naar de beste behandeling voor uw klacht(en), vind ik het ook belangrijk om samen met u uw persoonlijke doelen te behalen en weer goed te laten functioneren in het dagelijks leven en/of tijdens activiteiten.
U kunt mij bereiken via: ddriessen@yorbody.nl of via 06-33615843.

Aanwezigheid Deena
  • Maandag 18:00-20:00
  • Woensdag 9:00-12:00
  • Zondag 9:00-13:00
Abigail Rijaard
Fysiotherapie

Mijn naam is Abigail Rijaard, een spontane en ambitieuze fysiotherapeut. Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij YorBody Fysiotherapie en ga ik deze nieuwe uitdaging met ontzettend veel enthousiasme aan. Tijdens mijn opleiding heb ik heel breed werkervaring op gedaan. Ik heb stage gelopen bij een schouderspecialist, maar ook in het ziekenhuis. In het ziekenhuis heb ik de kans gekregen om mij te verdiepen in de oncologie, cardiologie en hematologie, ik ben hierdoor een stuk bewuster geworden op trainen en de verschillende manieren van trainen. Ik ben ook nog een jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut bij een amateurvoetbalclub, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met sportgerelateerde klachten, maar de ervaring met niet- sport gerelateerd klachten is zeker ook aanwezig. Middels verschillende cursussen wil ik mijn kennis uitbreiden, ik de volgende cursussen al gevolgd: - Medical Taping - Dynamic Taping - Sportende kinderen en blessures Tijdens een behandeling vind ik het erg belangrijk dat u zich op u gemak voelt en dat u zich gehoord voelt. Het streven is om gezamenlijk de oorzaak van uw klacht(en) te achterhalen, een zo optimaal mogelijk herstel te bewerkstelligen, uw zelfredzaamheid te vergroten en terug keer van de klacht(en) te voorkomen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u mij bereiken via: email: arijaard@yorbody.nl of op telefoonnummer: 06-33655258

Aanwezigheid Abigail
  • Dinsdag 11:00-20:00
  • Donderdag 9:00-18:00
  • Vrijdag 9:00-18:00

Afspraak maken

Laden...