YorBody Fysiotherapie Alkmaar-Centrum


Informatie

U heeft (pijn)klachten, daar wilt u graag vanaf.

Wij van YorBody Fysiotherapie doen niets liever dan u op weg te helpen en te begeleiden, terug naar uw dagelijkse activiteiten en/of (sport)niveau.

YorBody Alkmaar Centrum, gevestigd aan de Oosterweezenstraat 15 is de tweede YorBody praktijk in Alkmaar.

De fysiotherapeuten op deze locatie zijn: Annabel Deckers en Frank Wiggermans.

De praktijk bevindt zich in het pand van Basic-Fit. Naast de algemene fysiotherapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. Daarnaast hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract.

 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Gratis parkeren
 • Rolstoeltoegankelijk
Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapieClaudicationetHandtherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Alkmaar-Centrum

Waardering: 9.0

Goede revalidatie gehad met betrekking tot een verrekte enkelband.... Lees meer

geplaatst op 30 mei 2017
Waardering: 9.8

Duidelijke uitleg van de oorzaak van de klacht. Prettige behandelingen gehad, Christiaan is vriendelijk en proffesioneel.... Lees meer

geplaatst op 30 mei 2017
Waardering: 9.7

Super geholpen en daarnaast goede kennis erg vriendelijk... Lees meer

geplaatst op 26 mei 2017

Ons team

Annabel Deckers
Fysiotherapie

Ik ben Annabel Deckers McTackett en ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik een basiscursus Nederlandse gebarentaal in de zorg gedaan. Ik heb mij de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in Handtherapie, Medical Taping en Dry Needling.

Handtherapie is een specialisatie van fysiotherapie. Een handtherapeut richt zich op de revalidatie van aandoeningen aan de hand, pols en onderarm. Klachten zijn het gevolg van een trauma, overbelasting of operatieve behandeling. Dit kan behandeld worden middels specifieke mobiliserende-, spierversterkende-, coördinatie-, en stabiliteitsoefeningen. Daarnaast kunnen advies, voorlichting, vaardigheidstraining en ondersteuning met tape of spalken onderdeel zijn van de therapie.

Vanaf 1 december 2016 werk ik bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar in de Basic-Fit aan de Oosterwezenstraat en bij FitForFree aan de Vondelstraat. Ik heb veel interesse in sport en doe zelf aan voetbal, touchfootball en mountainbiken. U kunt bij mij terecht voor klachten van hoofd tot teen dus u ook voor hoofdpijn of migraine klachten. Ik neem de tijd om samen met u uw klachten en/of doel(-en) in kaart te brengen, waarna we vervolgens samen aan de slag gaan, want u kunt doorgaans met behulp van oefeningen en training meer controle hebben over uw eigen herstel en/of  doel!
Bel of email mij gerust voor meer informatie of een afspraak!

 

Aanwezigheid Annabel
 • Maandag 12.00 - 16.00
 • Dinsdag 13.00 - 17.00
 • Woensdag 10.00 - 14.00
 • Donderdag 16.00 - 19.00
 • Vrijdag 09.00 - 12.00
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag op afspraak

BIG: 19920557704

Frank Wiggermans
Fysiotherapie

Mijn naam is Frank Wiggermans, ik ben fysiotherapeut werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar gevestigd in de Fit for Free aan de Vondelstraat 39 te Alkmaar. In 2009 ben ik vanaf deze locatie begonnen als zelfstandig fysiotherapeut, hiervoor was ik werkzaam bij verschillende fysiotherapie praktijken in Alkmaar en omgeving.

Naast mijn werk volg ik momenteel de opleiding Master Manuele Therapie aan de Hogeschool in Rotterdam om straks mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Buiten fysiotherapie kun je bij mij ook terecht voor beweegprogramma’s voor o.a. C.O.P.D., artrose, diabetes en ben ik aangesloten bij het landelijke Claudicatie Netwerk, om te begeleiden bij klachten van perifeer arterieel vaatlijden. Natuurlijk help ik ook graag bij o.a. algemene pijnklachten, revalidatie na een operatie en andere (sport)gerelateerde klachten. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken via alkmaar@yorbody.nl of  telefonisch onder het nummer 072-5400828.

 

 

Aanwezigheid Frank
 • Maandag tm Zaterdag - op afspraak

BIG: 19908625904


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Alkmaar-Centrum

YorBody Fysiotherapie Alkmaar-Centrum