YorBody Fysiotherapie Amsterdam Centrum

Ben je opzoek naar een goede fysiotherapeut in Amsterdam Centrum? Kom dan langs bij onze praktijk aan het Stadhouderskade 74! Wij zijn 6 dagen per week geopend! Wij helpen je graag.

  • Snel plek, geen wachttijden

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Geen verwijzing nodig

  • 6 dagen per week geopend

Eduardo Valiente YorBody Fysiotherapie Amsterdam Centrum

Eduardo Valiente

Fysiotherapeut

Mijn naam is Eduardo Valiente en ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Autonome Universiteit van Barcelona (FUB). Hierna heb ik ervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut in een fysiotherapie praktijk gevestigd in de Jordaan. Daar leerde ik hoe de functionele status van patiënten te beoordelen, rekening houdend met de fysieke, psychische en sociale aspecten. Naast mijn opleiding tot fysiotherapie, heb ik ook een Master sportfysiotherapie behaald aan de hoog aangeschreven College Fysiotherapie Gimbernat in Barcelona. Tijdens de master, ben ik opgeleid in alle aspecten van sport fysiotherapie zoals dry needling, manuele therapie technieken en cure tape. Deze aspecten wissel ik af met functionele training en dynamische technieken zoals oefentherapie. Ook ben ik gespecialiseerd in hardlopen waarbij ik video's en analyses maak van het hardlooppatroon. Na deze masteropleiding ben ik als fysiotherapeut voor de Nederlands kampioen zaalvoetbal eredivise ASV LEBO gaan werken, waar ik het eerste elftal behandel tijdens de trainingen en wedstrijden. Vanaf februari 2017 werk ik ook als fysiotherapeut op de locatie Yorbody Amsterdam-Centrum Stadhouderskade. Ik ben zeer gemotiveerd, verantwoordelijk en toegewijd aan mijn vak. Met mijn ervaring en interesse in zowel fysiotherapie als in sport, is de functie van fysiotherapeut bij Yorbody Stadhouderskade de perfecte combinatie voor mij. Naast mijn moedertaal Spaans, spreek ik ook engels en nederlands.


+31 (0)6 - 1786 8280 Route
Shela al Sarmami YorBody Fysiotherapie Centrum

Shela Al Sarmami

Oefentherapeut

Mijn naam is Shela al Sarmami. Als Oefentherapeut-Mensendieck behandel ik voornamelijk lichamelijke klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. Door middel van oefeningen, verschillende handelingen en coaching zorg niet alleen ik, maar wij samen voor een optimale resultaat om de klachten te verhelpen. Momenteel ben ik werkzaam op 3 verschillende locaties in Amsterdam, waaronder YorBody Fysiotherapie. Zo werk ik dagelijks met verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen. De waardering die je als therapeut terug krijgt van de patiënten is erg fijn. Daarnaast is elke patiënt, elke lichaam, elke klacht anders en is het belangrijk om iedereen op een passend manier te helpen. Dat zorgt elke keer opnieuw voor een nieuwe uitdaging en afwisseling in het werk dat ik doe. Naast het vak oefentherapie-Mensendieck heb ik de cursus cupping & Hijama afgerond wat een toegevoegde waarde kan zijn in mijn behandelingen.Om mezelf te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied wil ik me in de toekomst specialiseren als kinderoefentherapeut en/of bekkentherapeut, daar is waar mijn interesses liggen. Voor nu hoop ik dat jullie een klein beetje kennis met mij hebben kunnen maken. Wilt u een afspraak maken bij mij? Dan kunt u mij bereiken op het onderstaande telefoonnummer. *Naast de Nederlandse taal, beheers is ook de talen Engels en Koerdisch. Dit kan in een multiculturele stad als Amsterdam goed van pas komen.

+31 (0)6 - 4547 1551 Route
 
Mohamed Barghouti YorBody Fysiotherapie Amsterdam Centrum

Mohamed Barghouti

Fysiotherapeut

Mijn naam is Mohamed, maar je mag mij ook Mo noemen. Een fysiotherapeut en personal trainer die naast verstand van beweging en training ook verstand heeft van humor. Mijn doel als fysiotherapeut is om er voor te zorgen dat de kwaliteit van jouw beweging geoptimaliseerd wordt. Dit realiseren wij samen door de juiste combinatie van behandeling en/of training in de oefenruimte. Op deze manier komen wij samen tot succes. Wil je een afspraak bij mij maken dan kun je ons bereiken op onderstaand nummer.

+31 (0)6 - 4547 1551 Route

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.