Hieronder vind je alle informatie m.b.t je vraag. Klik hier om terug naar het overzicht te gaan.

Massage - behandeling

 • #KMKWE

 • Petra

 • 25-09-2018 16:29

 • Afgerond

 • 25-09-2018 16:29Natalia

  Bericht:

  Hallo, ik heb rugpijn, en schouderpijn. Chronische pijn. Ik had een ongeluk in 2006 met een motorfiets, 2 operaties in mijn recht schouder.  ik wil graag een afspraak voor fysiotherapie voor volgende week.

  Ik heb 12 fysioterapie afspraken (per jaar) binnen mijn verzekering, en ik wil graag deze gebruiken in dezelfde plaats als ik een leuke praktijk vind. Ik wil ook weten als het mogelijk is om sommige van deze afspraken voor massage gebruiken, of alleen voor fysio behandelingen? Mijn verzekeraar is Avero Achmea.  Ik wil graag vragen over de hygiënisch methodes in jullie praktijk ook... Sorry, maar de reden is:  Ik ben net verhuisd naar Nederland van Finland, en voor mij was een slecht verrassing het gebrek aan hygiëne dat in een fysio/praktijk had gezien hier, in Oudwijk.  De handdoek dat in de stoel lag, was dezelfde voor elke klant. Het was heel vis met de make-up en zweet van andere klanten, en dat is niet hygiënisch. Ik heb dat nooit gezien in Finland, dus voor mij is heel belangrijk om een fysioterapie plaats vinden waar de hygiëne goed is.  Alvast bedankt voor uw reactie en fijne dag verder. • 25-09-2018 19:27Petra

  Beste Natalia,  Hartelijk dank voor je bericht.  Uit je bericht wordt mij helaas niet duidelijk bij welke praktijk je een afspraak zou willen maken.

  Onze praktijken vind je via www.yorbodyfysiotherapie.nl/praktijk. Hier vind je tevens het telefoonnummer van de praktijk. Dit nummer kun je bellen voor het maken van een eerste intake.

  Tijdens deze intake bespreek je de klacht die je hebt en kun je kijken of je de hygiëne in de praktijk voldoende vind.

  Ik kan je verzekeren dat bij onze Yorbody praktijken je over hygiëne geen zorgen hoeft te maken.  Verder zijn wij gecontracteerd met alle zorgverzekeraars die ook met Avero Achmea.  Ik hoop je hiermee een beetje verder op weg te hebben geholpen.  Vriendelijke groeten van Petra

  Yorbody Administratie