GROOTSTE FYSIOTHERAPIE NETWERK

YorBody is binnen 5 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste franchisenetwerk voor fysiotherapie in Nederland met ruim 60 locaties. Daaruit mag je de conclusie trekken dat de formule zeer succesvol is!

Naast groei in locaties ligt de focus vooral op het ontwikkelen van nieuwe producten en ondersteuning van de netwerkdeelnemers franchisenemers op het gebied van marketing, sales, administratie en bedrijfsvoering. Ook kwaliteitsmanagement is een speerpunt in het beleid van 2017 EN 2018 met, onder andere, de ontwikkeling van specifieke en innovatieve YorBody zorgplannen en samenwerking met zowel HCA als Keurmerk fysiotherapie.

Behalve het succesvolle franchise model biedt YorBody Fysiotherapie nu ook de mogelijkheid aan 1,2 of 3 mans (vrouws…) praktijken om zich aan te sluiten bij het YorBody Netwerk. En wel door middel van het licentiemodel. .

JOUW EIGEN PRAKTIJK AANGESLOTEN BIJ HET YORBODY FYSIOTHERAPIE NETWERK BIEDT HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Jouw ondernemerstalent op regionaal niveau in combinatie met de lokale, regionale en landelijke marketingpower in combinatie met administratieve ondersteuning en kwaliteitsmanagement geeft je alles wat je wil om op een leuke, efficiënte en zinvolle manier met je vak bezig te zijn

MARKETING & COMMUNICATIE

De veranderende zorgmarkt maakt dat een goede en heldere communicatie naar de zorgconsument steeds belangrijker wordt. YorBody Fysiotherapie beschikt over alle middelen (online EN offline) om jou daarbij te ondersteunen!

Laat je ondersteunen door het YorBody Fysiotherapie Netwerk


 • Wij doen je administratie: declaraties en aanmaningen (Intramed of Fysioroadmap)
 • Wij regelen de marketing (online en offline)
 • Wij hebben standaard zorgplannen die je kan gebruiken
 • Wij verzamelen centraal data ivm kwaliteitsmanagement
 • Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe en innovatieve producten
 • Wij zijn nu al met 95 collega’s op 65 vestigingen te vinden
 • Wij houden niet van hoge licentiekosten: Slechts € 149,- ex btw/maand
 • Wij houden niet van lange wurgcontracten dus per maand opzegbaar
 • Je bent en blijft volledig zelfstandig actief binnen jouw praktijk maar hebt wel alle voordelen van aansluiting bij het YorBody Fysiotherapie netwerk

Vragen of aansluiten?

Heb je vragen over of wil je je aansluiten bij het YorBody Fysiotherapie Netwerk!? Laat dan je gegevens achter en we gaan er samen vast wel uitkomen.

  Wil je liever zelf contact met mij opnemen?


  Peter Deutz
  M 0614254603
  E peter@yorbody.nl
  W www.yorbody.nl