Fysiotherapie 2


FYSIOTHERAPIE BEHANDELINGEN

Fysiotherapie kent veel verschillende behandelmethoden. Naast reguliere fysiotherapie zijn er bij YorBody ook vele gespecialiseerde fysiotherapeuten. Van COPD tot claudicatio (looptherapie bij etalagebenen) en van sportfysiotherapie tot manuele therapie. De populaire en zeer effectieve behandeling met dry needling wordt ook door heel veel therapeuten van YorBody toegepast. De specialiteiten staan zowel bij de therapeut als bij de locatie vermeld zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

In de kolom hiernaast vind je de verschillende behandelmethoden van Yorbody. Klik op een van de behandelingen voor meer informatie. Vind je niet de behandelmethode die je zoekt, laat het ons dan weten!

Eerst meer informatie over je pijnklacht?

YorBody fysiotherapie specialisten

Bij YorBody fysiotherapie zijn specialisten werkzaam op het gebied van het bewegingsapparaat. Dat kan zijn de knie, enkel, voet maar ook bijvoorbeeld de rug, nek of schouder. Ook zijn er fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in sportfysiotherapie, dry needling of manuele therapie. Bij elke locatie en bij elke therapeut staan de diverse specialisten vermeld dus je weet meteen waar of bij wie je welke specialiteit kan vinden