Beoordelingen Fysiotherapie Utrecht


Hoe wij worden beoordeeld:

Wij krijgen op Zorgkaart Nederland een 9.2 uit meer dan 130 waarderingen!


"Ik ben tijdens mijn behandeling fijn geholpen door Jolanda. Naast aandacht voor mijn klachten was er ook aandacht voor mij als persoon, zo vond ik het fijn om tijdens iedere afspraak even een praatje te houden over interesses, gebeurtenissen, enz. Mijn klachten waren enigszins vaag, dus het was soms zoeken naar verschillende manieren van behandelen, maar inmiddels weet ik goed welke oefeningen ik moet doen om de pijnklachten te verminderen en om mijn spieren sterker te maken. Tijdens de sessies heeft Jolanda de spieren gemasseerd en oefeningen meegegeven voor thuis."


"Prettige afspraak met fysio voor het opstellen van preventieplan voor voetblessure: kennis van zaken, luisterde goed en gaf goed toelichting bij waarom hij wat deed."


"Ivan is professioneel en sociaal. Hij is erg gemotiveerd resultaat te bereiken. Is creatief met oefeningen en weet je goed te motiveren. Daarnaast is hij erg prettig in de omgang."


"Doeltreffende behandeling gehad van sportfysiotherapeut Ivan voor mijn slijmbeursontsteking vanwege overbelasting. Goede uitleg en juiste adviezen gekregen, waaronder goede oefeningen voor thuis. Veel deskundigheid en ervaring, ik heb daardoor geen enkele twijfel gehad op het verkeerde adres te zijn voor mijn klachten."


"Met een Achillespeesruptuur meldde ik mij bij Jolanda. Met de angst niet meer te kunnen tennissen, kreeg ik door haar behandelingen steeds meer vertrouwen in een goed herstel. Ontspannen communicatie, goede oefeningen en massages hebben er voor een groot deel aan bijgedragen dat ik weer met vertrouwen fanatiek kan sporten."

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.