Beoordelingen Fysiotherapie Tilburg


Hoe wij worden beoordeeld:

Wij krijgen op Zorgkaart Nederland een 9.2 uit meer dan 700 waarderingen!


"Ik ben nu 2 keer geweest bij Bas en hij heeft mij super goed geholpen en kon dezelfde dag nog terecht met mijn rugklachten Ik ga zeker weer terug."


"Luistert naar de klachten die je hebt en geven duidelijk aan wat hun plan van aanpak is met het behandelen van je klacht. Zeer vertrouwd een oprecht "


"Tijdens het hardlopen heb ik erg veel last van mijn knie gekregen. Uiteindelijk opzoek gegaan naar een Fysio in Tilburg en bij Yorbody terecht gekomen omdat ik bij de F4F sport, maar sport je niet bij F4F kun ook bij hen terecht. Bij de eerste behandeling is er zeer deskundig gekeken naar waar de klacht vandaan kwam, dit bleek vanuit mijn kuit te komen. De fysiotherapeut (Bas) heeft toen duidelijk aangegeven dat ik met mijn 5 behandelingen die ik beschikbaar had, net wel/net niet zou uitkomen. Na deze behandelingen is de klacht zo goed als verholpen zonder dat ik mijn eigen risico heb hoeven te raadplegen. Was dat wél nodig geweest dan was dit wel al vanaf het begin duidelijk gemaakt. Kortom: Je weet waar je aan toe bent, ze zijn deskundig en vriendelijk!"


"Door eigen onkunde tot twee keer toe bij Yorbody gelopen. Beide keren super bevallen. Kundig en snel weten ze wat er aan de hand is en ze gaan hier meteen mee aan de slag. Vragen? Die weten ze altijd heel goed te beantwoorden. Ik vindt het persoonlijk een groot voordeel dat ze in de sportschool zelf zitten, dit is juist fijn want dan kun je ook in de praktijk aangeven waar de problemen zitten. Al met al een aanrader :)!"


"Ik kon gelijk terecht voor een intakegesprek. Ben onder behandeling geweest bij Bas en Sanne en beide zijn zeer bekwaam en ben super goed geholpen!! De sfeer is ook top!!"

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.