Beoordelingen Fysiotherapie Kampen


Hoe wij worden beoordeeld:

Wij krijgen op Zorgkaart Nederland een 9.4 uit meer dan 35 waarderingen!


"Goeie fysiotherapeut! Matthias doet zijn best om zo snel mogelijk de klacht te verhelpen. Ook houdt hij van een grapje, dat is ook belangrijk!"


"Nog voordat ik een afspraak gemaakt had, werd me uitgebreid uitleg gegeven hoe om te gaan met mijn blessure. De eerste afspraak werd ook wat vooruit geschoven, omdat het (door vochtophoping) nog niet zinvol leek om langs te komen. Doordat er echo's gemaakt (kunnen) worden, kun je zelf een goede indruk krijgen van wat er aan de hand is. Dat vond ik erg prettig! De uitleg is goed en duidelijk! Zeer correct in contact.Enige minpuntje is dat de accommodatie boven is en alleen via trap bereikbaar. Een goede oplossing hiervoor zou een traplift zijn."


"Nog voordat ik een afspraak gemaakt had, werd me uitgebreid uitleg gegeven hoe om te gaan met mijn blessure. De eerste afspraak werd ook wat vooruit geschoven, omdat het (door vochtophoping) nog niet zinvol leek om langs te komen. Doordat er echo's gemaakt (kunnen) worden, kun je zelf een goede indruk krijgen van wat er aan de hand is. Dat vond ik erg prettig! De uitleg is goed en duidelijk! Zeer correct in contact. Enige minpuntje is dat de accommodatie boven is en alleen via trap bereikbaar. Een goede oplossing hiervoor zou een traplift zijn."


"De behandeling was doelgericht,  snel en effectief.  Matthias is heel kundig, had snel door waar mijn klachten vandaan kwamen. Aanrader!"


"Ik ben herboren! Geen klachten meer, en kan er weer volop tegen aan. Stratenmaker als beroep, zonder vervelende rugklachten is mogelijk! Dankjewel!"


"Ben bij deze Fysio terecht gekomen door acute rugproblemen. Ik kan wel zeggen dat ik door zijn behandeling en tips + de oefeningen die ik mee kreeg, in korte tijd weer de oude was. Zeker een aanrader voor iedereen met lichamelijke klachten, die behandeld kunnen worden door een Fysio."

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.