Beoordelingen Fysiotherapie Amsterdam Centrum


Hoe wij worden beoordeeld:

Wij krijgen op Zorgkaart Nederland een 9.2 uit meer dan 104 waarderingen in 2019!


"I found Yorbody via recommendations. The physiotherapist is professional and respectful. He has knowledge with working with profesional athletes and he’s being update that knowledge every time with new techniques. One is dry needles which it have had help me many times from my back pain. This is my 4th year as a patient."


"De behandeling van Eduardo heeft bij mij echt wonderen verricht. Hij werkt zeer precies en legt goed uit wat hij gaat doen of aan het doen is. De dry-needle-ing was voor mij dé oplossing voor gespannen en verkrampte schouders en nek. De fysiotherapeut heeft erg veel verstand van wat hij doet en ik begreep dat hij in zijn vakanties veel aan bijscholing doet om zijn kennis constant up to date te houden. Kortom, ik raad het iedereen aan!"


"Momenteel ben ik in behandeling bij Yorbody Fysiotherapie voor mijn hielen, waar ik al 2 jaar hardnekkige problemen aan heb. Sinds dat ik de behandeling bij hem gestart ben afgelopen november, zie ik resultaat en gaat het de goede kant op. De therapeut heeft veel kennis in huis en schoolt vaak bij om deze kennis uit te breiden en te verbreden. Het is een jonge man met positieve energie en doet er alles aan om de kwetsuur te verhelpen. Dry needling doet hij erg professioneel, evenals het meegeven en voordoen van oefeningen, schema’s voor een goed herstel etc. Ik ben ervan overtuigd dat ik over een paar maanden weer als vanouds kan hardlopen dankzij hem, na 2 jaar op diverse adressen te zijn geweest voor deze behandeling en zonder resultaat. Keep up the good work!"

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.